Satılık egzoz ucu

Ynt: Satılık egzoz ucu

sanalbiri link' Alıntı:
Özelden mesaj atmış.Eraytly hayırlı olsun.Şık bir uygulama bu.Ben de şahin gibi bekleyeceğim. :D
thnxx darısı bekleyenlerin başına diyelim :)

onur.ckmk link' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar,

Tampon ekleri yaptırdım ve egzoz çıkışlarımı değiştirdiğim için orjinal egzoz ucunu satmaya karar verdim. Dileyen arkadaş olursa 140 TL satabilirim.

Fotoğrafta görünen egzoz ucudur.

[img=450x600]http://i.hizliresim.com/9XBbzo.jpg[/img]

arkadaşım yeni resimleri nelerin değiştiğini kaça mal olduğunu nerde yaptırdığın gibi bilgileri de paylaşırsan seviniriz. hatta çok makbule geçer .:D

ylc link' Alıntı:
Eyvallah. Valla benimkiside dizel arkadan bişey görünmüyor. :D  Umarım oluyordur. Eğilip baktım bir kere göremedim ortam müsait değildi zaten arabanın arkasına eğilen bir adam etraftakiler yanlış anlar :D
olması lazım abi zaten tamponun ucunda aşagı dogru kıvrılmış borusu hazır hayırlı olsun şimdiden güle güle kullan :)

Emrah64 link' Alıntı:
olması lazım abi zaten tamponun ucunda aşagı dogru kıvrılmış borusu hazır hayırlı olsun şimdiden güle güle kullan :)
Eyvallah kardeşim kalbim temiz. ;-) Valla dediğim gibi çok uğraşmadım görmek için.
Sesi geliyor var bişeyler. ;-)

Plakasını yidiğim  8)

sanalbiri link' Alıntı:
İlk sen dedin zaten.O senindir senin,senin arabanındır ancak.Güle güle kullan.Bizim 115 liklere oluyor değil mi bu?Gerçekten çok şık duruyor.Gelecek planlarıma ekleyeyim ben bu işi.Bir vakit alırız. greatt Halil Abinin stokta var mı ki acaba? 005hihih 005hihih
olsa dükkan senin ama artık benim de egzozum yok :)

Orijinal Turbo egzos ucu serviste yedek parçada geçiyor mu? Harici parça olarak tek uç satılıyorsa Fiyatını bilen var mı?

Geri