daha erken yorum yapmak için ama benim yaptığım onun başarısıyla yada başarısızlığı ile ilgili değil konunun en başından itibaren okursanız heyecan katacağı üzerine iddalar vardı benim sorguladığım bu ,heyecan katabiliyormu????
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Schumi yeni rekorlarla döndü!!!!
Kariyerinde ilkkez 4 defa sıralamalarda ve yarışlarda geçildi
Dün kendi açıklamasını dinledim. yarış esnasında ben izlerken ne hissettiysem o da yarışırken öyle hissetmiş. "yarış içinde kötü duygular yaşadım" demiş. gelen giden tokatladı adamı. ancak geçişler esnasında yaptığı savunma ve gösterdiği direniş ne kadar efsane olduğunu birkez daha gösterdi. araçları rakiplerine oranla çok zayıf. SC girmeseydi daha iyi yerlerde bitirebilirdi.
Brawn ın yaptığı açıklamaya göre Schuminin aracının motorunda bir sorun tespit etmişler bu sorun 0,7 sn daha yavaş kalmasına neden oluyormuş. Ayrıca şasi ile ilgili problemlerde cabası. ispanyada yeni şasi ve biraz olsun yeni paketle çıkacakmış. ozaman görücez neler yapabilecek.
Geçilmesine ben çok üzülüyorum. ama pist üzerindeki varlığı benim için F1 izlemeye yeterli.
aracının kötü olacağınıda yazdım bu topic e daha önce o zamanda söyledim ama suminin aradaki farkı kapatacağını yazdınız evet 25 yaşındaki sumi kapatırdı ama şimdiki malesef...
Arkadaşlar çin yarışı öncesi umarım mercedes takım kaptanının açıklamalarını izlemişsinizdir.Aracın hızlanma ve yol tutuşunun kendilerini hayal kırıklığına uğrattığını, yarıştaki en yavaş araçlardan biri olduğunu söylemişti.Sanırım koskoca bir takımın itiraf ettiği bu gerçeği de göz ardı etmemek lazım.Zaten çin yarışında start düzlüğünde mclaren araçlarının mercedes araçlarından daha hızlı olduğu ortaya çıktı.Ve hatta benim performansından hiç haz etmediğim ferrari ler bile bu sene gelişti ve daha hızlı.
Schumaer in tek hatası, insanların kalbinde ferrari ile yer almışken ya ferrari ye dönecekti yada kazandığı kariyerle kenarına çekilip teknik adam olarak destek verecekti.