Schumacher dönüyor

Şahsi görüşümü söylemem gerekirse, çin gdp sinde iki defa schumi ile start düzlüğünde hızlanmaya giren iki aracın tepe kameralarından gördüğüm görüntülerden şu yorumu yapabiliyorum evet mervedes arabaları kesinlikle o pistteki en vasat arabalardan.

jenson butten'ı daha genc yaşlarda hanginiz gördünüz sürekli zirveye oynarken ? bu işler sadece iyi sürücü olmakla olmuyo aynı zamanda altındaki araçta iyi olucak.schumi'nin yarışlara geri dönmesinin tek amacı var oda son 3 senedir formuladan uzaklaşan taraftarları geri kazanmak.başkada hiçbir amacı yok.birde şu konu var schumi yarışları bıraktıgı sene son sırada başladığı yagmurlu bir yarışı yanlış hatırlamıyorsam ya 2 yada 3'cü olarak bitirmişti.şuan redbul'da olsa bırakın yarış kazanmayı pole positıon'u bile kimseye kaptırmaz ...

Dün gece NtvSpor da Brawn GP nin şefi Schuminin performansın endişe verdiğini söyledi..Takım arkadaşı rosbergle kıyaslandığında oldukça yavaş olduğu kaçınılamaz bir gerçek..

jenson butten'ı daha genc yaşlarda hanginiz gördünüz sürekli zirveye oynarken ? bu işler sadece iyi sürücü olmakla olmuyo aynı zamanda altındaki araçta iyi olucak.schumi'nin yarışlara geri dönmesinin tek amacı var oda son 3 senedir formuladan uzaklaşan taraftarları geri kazanmak.başkada hiçbir amacı yok.birde şu konu var schumi yarışları bıraktıgı sene son sırada başladığı yagmurlu bir yarışı yanlış hatırlamıyorsam ya 2 yada 3'cü olarak bitirmişti.şuan redbul'da olsa bırakın yarış kazanmayı pole positıon'u bile kimseye kaptırmaz ...

o sizin görüşünüz sadece öndekileri gösteriyo tv o yüzden öyle sanıyorsunuz raikonen söylediğinizin tam tersi bir tezi kanıtlar ilk yarışmaya başladığında dandirik arabasıyla süper araçları geçirmeyen dakkalar boyu arkasında tutabilmesiyle kanıtlamıştı iyi pilot olduğunu.

o sizin görüşünüz sadece öndekileri gösteriyo tv o yüzden öyle sanıyorsunuz raikonen söylediğinizin tam tersi bir tezi kanıtlar ilk yarışmaya başladığında dandirik arabasıyla süper araçları geçirmeyen dakkalar boyu arkasında tutabilmesiyle kanıtlamıştı iyi pilot olduğunu.

Raikonen i de ferrari harcadı zaten.Daha son yarıştığı sezonun başında ferrari F! in patronu raikonenle yollarımızı ayıracağız diyip bütün desteğini çekip daha sonra her yarışta raikonen hakkında yaptığı açıklamalarla en büyük darbeyi vurdu.Ama ne tesadüftür ki, hamilton a şampiyonluğu raikonen değil, ikide bir motor arızası yapan yada bi tarafları kırılan ferrari aracı vermiştir.

Kim ne derse desin arkadaşlar, bir pilotun başarılı olması için takım desteği ve iyi bir araç gerekli.Hatta formula yarışlarında bu ikisi zaferin %75 etken faktörü.

Raikonen i de ferrari harcadı zaten.Daha son yarıştığı sezonun başında ferrari F! in patronu raikonenle yollarımızı ayıracağız diyip bütün desteğini çekip daha sonra her yarışta raikonen hakkında yaptığı açıklamalarla en büyük darbeyi vurdu.Ama ne tesadüftür ki, hamilton a şampiyonluğu raikonen değil, ikide bir motor arızası yapan yada bi tarafları kırılan ferrari aracı vermiştir.

Kim ne derse desin arkadaşlar, bir pilotun başarılı olması için takım desteği ve iyi bir araç gerekli.Hatta formula yarışlarında bu ikisi zaferin %75 etken faktörü.

Raikonenden desteği neden çektiler??
Çünkü adam alkolik bunun yanında hadi sende ci rahat sallamıyor takıma yardımcı olmuyor ve karı kıza düşkün.

Ne ettiyse kendi kendine etti malesef.

:D az icmedik raikonenle adam vodkabull diye baska bir sey demiyo... harbi hos sohbet cok kafa adamdi :D:D:D

15 senedir cocuklugumdan beri izliyorum o yüzden yaptıgım yorumu kişiler olarak değil genelleme yaparak söylüyorum..15 senedir öndekileri izleyen adam olsam bir önceki yorumu yapmazdım..ben schumi hala 10 numara adam demedim dikkat edersen yazıma schumi kendini tekrar kanıtlamaya değil seyirci cekmeye geldi dedim..o adamın altına suan kafada oynayan ılk 3 takımın araclarından herhangi birini verin o zaman bakalım ne olucak..adam 3 senedir yarısmıyor o yuzden bırakında rosberg onun 1 adım onunde olsun..doktorlar gecen sene yarısmasına ızın vermedı ve bu sene ıcınde rısklı dedı schumi için ama o naptı formulanın geleceği için fedakarlık yapıp yıllardır abi kardeş olduğu adamın takımına gitti..suan onun podyuma cıkmasını bekleyen mılyonlar var bu herseyın ozetidir..

kesınlıkle katılıyorum !!! formulanın gecmısını bılen ınsan yapar bu yorumu !!

hatta eklemek ıstıyorum mclaren'den ALANSO neden ayrıldı...??

cevap ; TAKIM DESTEĞİ ...

Geri