Vectra 2008 ise, tabiki Vectra. Çünkü daha yeni.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vectra 2008 ise, tabiki Vectra. Çünkü daha yeni.
Birkaç defa arkadaşımın eski model benzinli 5.25 sini bakım için özel servise götürmüştük. Oradaki rakamlarla benim B kasa Vectra'nın bakım fiyatlarını kıyasladığımda arada oldukca fark vardı. Bir akrabamda da yeni model 5.20 dizel var, bakım zamanı yaklaştığında nedense sinirleri geriliyor .dağ kadar fark varmı ki vectra c ile e39 un yedek parca maaliyeti arasında? yani ben tamamen meragımdan soruyorum
Birkaç defa arkadaşımın eski model benzinli 5.25 sini bakım için özel servise götürmüştük. Oradaki rakamlarla benim B kasa Vectra'nın bakım fiyatlarını kıyasladığımda arada oldukca fark vardı. Bir akrabamda da yeni model 5.20 dizel var, bakım zamanı yaklaştığında nedense sinirleri geriliyor .
Opelinde sorunlusu sana BMW yi arattırır ....
Her nekadar kimse önermesede Gönülüm BMW den yana.. Servis bakımlı kilometresi düşük temiz bir BMW 520d hayal gibi bişi ama bulunursa da tadından yenmez.. Haşat olduktan sonra Opelde BMW de farketmez.. İkiside çileden çıkarır
Mutelemelen Calibra son opelim olacak.. Uzun bi zaman satmayı düşünmüyorum ama satarsam sırf arkadan itiş için BMW ye geçicem.. Calibradan sonra bi 328ci iyi gider
bmw de o kadar cok elektronik sorun yok cok sükür bahadirpeki ya BMW'nin elektronik sorunlusu PORSHE'yi mi arattırır
ya bi tanıdıkta astra g var 2000 model yanlıs hatırlamıyorsam, 1.7 dti 75 ps... ya arabanın basına gelmeyen kalmadı ya daha dogrusu bizim tanıdıkların basına gelmıyen kalmadı o araba yuzunden... OPEL ASTRA YUZUNDEN DEMIYORUM ARABA YUZUNDEN... çünkü bu araba olayı herkesınde bildigi gibi bi yerde şans meselesi (2.el)... her sorunlu araba insanın basını agrıtır... tanıdıklar cok para döktü o arac için tamirinde turbo filan motor filan komple bişiler yaptılar tam bilmiyorum... demek istedigim bu 2 aracıda saglam olduklarını farzederek karsılastıralım... zamanla her ikiside tabikide sorun cıkarır demek istedigim saglam bi bmw 520d (e39) mi yoksa saglam bi opel vectra c 1.9cdti 150 ps mi?