murat eger 99-2000 model 520 d mi yoksa 2005-2006 cdti vectrami deseydin vectra derdim.ama ayni temizlikte 2004 vectra mi yoksa 2004 520 dizelmi dersen tartismasiz 520 derim.temiz kullanilmissa sorun yasatmaz opel ler ne kadar temiz kullanilirsa kullanilsin süprizlerle dolu bir marka bunu kabul etmemiz lazim.ben yillardir ayni anda hem farkli opeller hem farkli bmw ler kullaniyorum ufaktan tecrübe konusuyor yani cigerim
gerci siniflari farkli karsilastirmak olmaz ama sen sormussun bize cevap vermek düser.[/QUOTE]
ilk önce emrah abim üşenmeyip yazmıssın sagolasın
tecrübeni konusturmussun gene saygım ve güvenim sonsuzdur tecrübelerine eyvallah abi
yıl aralıgınada gerek yok sayın abim ne biliyim 2 aracta cok temiz olarak düşünelim
ben hayranı oldugum için sizlerden bilgi almak istedim tamamen meraktan dolayı. ekonomi konusunda hızlanma konusunda ve yedek parca konusunda sonuç olarak 2.el arabalar yedek parcayıda ondan dolayı soruyorum
son hedefimde senin altındaki e60 kasa abi
ha ozaman derseniz neden opel forumundasın git bmw forumlarına kayıt ol diye
daha düne kadar e39 kasalar vectra c ler hayaldi benim icin bundan 5 6 yıl öncesine kadar
e dogal olarak yıllar gectıkce fiyatları düştügü içinde hayalden cıktı. ben suana kadar bu forumdaki actıgım araba konularının yuzde 90 turkıyeden almıyacagım içindi. yani bakıyorumda bi e39 kasaya 50 milyar isteyen var M de değil
ben bulgaristanda bakıyorum suan burda 10.000 liraya güzel bi bmw e39 kasa alınır... vectra c alınır...