Seçiminiz ne olurdu? NEDEN?

Ekonomi,hızlanma,dayanıklılık gibi unsurlar içinde kıyaslarsak hangisi?

• BMW 520d 136 (e39) mi?

Oy: 43 69.4%
  • Opel Vectra C 1.9 cdti 150 ps mi?

Oy: 19 30.6%

• Kullanılan toplam oy
    62
madem almayacan ne diye tezgahın önünü kapıyon arkadaşım:D....BMW derim..

madem almayacan ne diye tezgahın önünü kapıyon arkadaşım:D....BMW derim..

öyle deme be adaş abim benim için e39 un hayali bile yeter :) ha konu fazlalıgı olursa silinsin gitsin :) baktım e39 la ilgilibişi yok yazmak istedim e kafama görede e39 a karsı vectra c yi gordum vectra c de sevdigim bi araba merak ettim sonucu :)

5 nere vectra nere tabiki 5

Murar kisa mesafe 8 litra civari sehir disida sürüse bagli olarak 6-7 litre civari yakiyormus.

Murar kisa mesafe 8 litra civari sehir disida sürüse bagli olarak 6-7 litre civari yakiyormus.

bekledigim degerler abi eyvallah sagolasın ugrastırdım senide

bekledigim degerler abi eyvallah sagolasın ugrastırdım senide

yok yahu ne ugrasmasi alsanda almasanda merak ettigin her seyi bmw hakkinda merak ettiklerini söle bana her türlü yardimci olurum.benzinlisinden dizeline hep arkadaslar bmw kullaniyor.
hatta kayinpederde bile 318 var.

yok yahu ne ugrasmasi alsanda almasanda merak ettigin her seyi bmw hakkinda merak ettiklerini söle bana her türlü yardimci olurum.benzinlisinden dizeline hep arkadaslar bmw kullaniyor.
hatta kayinpederde bile 318 var.

eyvallah abi sagolasın :) vay kayınpederinizde cok hızlı cıktı emrah abi :) yardımların için sagol abi her türlü merak ettigim konuyu sorarım eyvallah abi :)

Senin iyi bir BMW alıcak paran olsa forumda 5 dk. bile durmazsın zaten :D

Bak hele.. :D

Forumda BMW alamadığım içinmi duruyorum sence ? Geçmiş mesajlarıma bi bak bakalım.. Forumdan faydalanmak için soru sorduğum mesajlarım kaç tane? Forum üyelerine bilgim dahilinde yardımcı olmak için yazdığım mesaj sayım kaç tane :D

Bmw de alsam, Mercedes de sonuçta ilk göz ağrımız sayılır opel. Bilgimiz dahilinde yeni opelci arkadaşlarımıza bizim çektiğimiz sıkıntıları çekmemeleri için elimizden geldiğince yardım etmek boynumuzun borcu..

pis sitilocu seni :) Bi telefona bakar benim için bidaha foruma felan giremezsin bak :D

Geri