Seçiminiz ne olurdu? NEDEN?

Ekonomi,hızlanma,dayanıklılık gibi unsurlar içinde kıyaslarsak hangisi?

• BMW 520d 136 (e39) mi?

Oy: 43 69.4%
  • Opel Vectra C 1.9 cdti 150 ps mi?

Oy: 19 30.6%

• Kullanılan toplam oy
    62
bakıyorumda vectra farkı kapatmış :)

Opel forumunda %50 lik oran bile BMW yi galip çıkarır bence

Aynı konuyu bide BMW forumunda açıp yorumlara bakmak lazım.. :)

En iyisi sen bu konuyu tofaşçıların forumuna yaz tarafsız bir anket olsun :rakir:

Opel forumunda %50 lik oran bile BMW yi galip çıkarır bence

Aynı konuyu bide BMW forumunda açıp yorumlara bakmak lazım.. :)

En iyisi sen bu konuyu tofaşçıların forumuna yaz tarafsız bir anket olsun :rakir:

:) bence bu forumdaki cogu üye objektif bakabiliyo birçok konuya :) tabikide istisnalar var :D

Zaten tarafsız olmasalar şimdiye beni banlarlardı :D

opelci opele biner abicim, BMW'ler çabuk dökülüyor, motorları çabuk ölüyor, masrafları çok fazla, bende opel vectra c 1.9 cdti diyorum.

şaka yapıyorsunuz demi :) bmw çabuk dökülüyor diyorsunuz :) bence o dökülen bmw'ler her köşe başında yanlıyacam diye şaftın anasını ağlatan gençlerden kaynaklanıyor... 90 küsürlü bir model bmw'den bahsediyorsanız vectra derim ama aynı yaştaki bir bmw opelin neresinde sallar tahmin edersiniz sanırım :)

harfi harfine aynı seyı düşünüyorum opeli seviyorum bmw ise anlatılmaz yaşanır aynenn :) e39 kasalarda yakıt ne kadar oluyo 2.0 d 136 ps... uzun yol kısa yol? bilgin varsa diye sordum abi

Murat ben kendim 520 d kullanmadim bir arkadasimda 520 dizel e 39 var yarin sorarim bakim ne diyor. ama cok yakin iki ayri arkadasimin da 320 dizeli var yakitlari gercekten cok iyi.

Murat ben kendim 520 d kullanmadim bir arkadasimda 520 dizel e 39 var yarin sorarim bakim ne diyor. ama cok yakin iki ayri arkadasimin da 320 dizeli var yakitlari gercekten cok iyi.

yok be abi ne sorucaksın yapmasana gerek yok ben öylesine bilgi amaclı soruyorum eyvallah eksik olma emrah abi

şaka yapıyorsunuz demi :) bmw çabuk dökülüyor diyorsunuz :) bence o dökülen bmw'ler her köşe başında yanlıyacam diye şaftın anasını ağlatan gençlerden kaynaklanıyor... 90 küsürlü bir model bmw'den bahsediyorsanız vectra derim ama aynı yaştaki bir bmw opelin neresinde sallar tahmin edersiniz sanırım :)

yıl aralıgı onemlı degil abicim temiz olduklarını farzedelim diyom :) hadi ozaman yıl aralıgı diosanız 2002 2004 arası temiz bi e39 la 2004 2008 arası temiz bi vectra c diyelin :)

temizlik aynıysa bütçe sorun değilse bmw nin yanında vectranın lafı olmaz

yok be abi ne sorucaksın yapmasana gerek yok ben öylesine bilgi amaclı soruyorum eyvallah eksik olma emrah abi
yarin bulusacagiz zaten bilgi amacli sanada sölerim Murat:D

Geri