bakıyorumda vectra farkı kapatmış
Opel forumunda %50 lik oran bile BMW yi galip çıkarır bence
Aynı konuyu bide BMW forumunda açıp yorumlara bakmak lazım..
En iyisi sen bu konuyu tofaşçıların forumuna yaz tarafsız bir anket olsun :rakir:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bakıyorumda vectra farkı kapatmış
Opel forumunda %50 lik oran bile BMW yi galip çıkarır bence
Aynı konuyu bide BMW forumunda açıp yorumlara bakmak lazım..
En iyisi sen bu konuyu tofaşçıların forumuna yaz tarafsız bir anket olsun :rakir:
opelci opele biner abicim, BMW'ler çabuk dökülüyor, motorları çabuk ölüyor, masrafları çok fazla, bende opel vectra c 1.9 cdti diyorum.
harfi harfine aynı seyı düşünüyorum opeli seviyorum bmw ise anlatılmaz yaşanır aynenn e39 kasalarda yakıt ne kadar oluyo 2.0 d 136 ps... uzun yol kısa yol? bilgin varsa diye sordum abi
zaten tarafsız olmasalar şimdiye beni banlarlardı :d
Murat ben kendim 520 d kullanmadim bir arkadasimda 520 dizel e 39 var yarin sorarim bakim ne diyor. ama cok yakin iki ayri arkadasimin da 320 dizeli var yakitlari gercekten cok iyi.
şaka yapıyorsunuz demi bmw çabuk dökülüyor diyorsunuz bence o dökülen bmw'ler her köşe başında yanlıyacam diye şaftın anasını ağlatan gençlerden kaynaklanıyor... 90 küsürlü bir model bmw'den bahsediyorsanız vectra derim ama aynı yaştaki bir bmw opelin neresinde sallar tahmin edersiniz sanırım
yarin bulusacagiz zaten bilgi amacli sanada sölerim Muratyok be abi ne sorucaksın yapmasana gerek yok ben öylesine bilgi amaclı soruyorum eyvallah eksik olma emrah abi