elektrik kablosu yanmadı hiç aracımda,en son 88 suzuki swıft imde yanmıştı hayranlık yada fanatiklik yapmıyorum,önceki aracım çok sorunluydu yaptır yaptır her sanayiden cıkarken artık ne cıkarabilirki diyodum 2 haftaya kalmaz gene sorun cıkartıyodu,Aynı aractan arkadasımdada vardı hala var,o hiç sorun yaşamadı,ben sorun yaşarken bende genellerdim fakat arkadasımın aracı sorun cıkartmadığı için genelleme yapamazdım.O vectradan kurtuldum yine vectra aldım 1 yaş daha yaşlı,aldığımdan beri nazar değmesin sorunu masrafı yok süspansiyona gelcek olursak yumusak süspansiyon istersin sonra virajda yatıyo dersiniz,savruluyo dersiniz yakıtı gayet makuldur opellerin km de 0,200krs gayet iyi sıcaklıkla ilgilide bi sorunu yok opellerin,hararetin orasının burasının yanmasını harareti hiç yaşamadım,burda opeli felan savunmuyorum,çocuk değiliz sonucta,ayrıca şu an bindiğim araç sorunsuz olmasına rağmen kurtulup focus ST almaya çalısıorm,ST ye bindikten sonra fanatiklik yapmam umarım sorununuz biter yada sorunlu arabanızdan kurtulursunuz saygılar