Ynt: Servislerden Memnunmusunuz ?
Ben her zaman bakım için kendi yağımı götürmüşümdür ve hep kabul ettiler. Gittiğim servisler Ankara'da Opal, İstanbul'da Gedizler. Gedizler'de değil ama Opal'da servis alanına bakan büyük cam pencereler var ve aracınızın bakımını oradan seyredebiliyorsunuz.
Ayrıca anladığım kadarıyla servislerin çoğu Dexos 2 spesifikasyonlarından bihaber. Mobil 1 doldurup duruyorlar ama kullandıkları Mobil 1 yağları inceledim hiçbiri Dexos 2'yi karşılamıyor. Oysa Opel de ısrarla hem benzinli hem de dizel için Dexos 2 yağ öneriyor. Bu nasıl iştir anlamış değilim.
1423 link' Alıntı:bugun yetkili servise gittim karter muhafaza taktırdım.en sinir olduğum şey, aracımın yanına gitmeme izin vermiyorlar.yapılan işlem basitti ve sabır gösterebildim.15.000 bakımda mobil 1 yağ kullanılmasını istiyorum benim aldığım yağı kullanır mısınız? diye sorduğumda,kabul etmeyiz dediler.bizdeki mobil1 yağ kullanılır dediler.acaba hangi mobil1 ?bakım yaptıran arkadaşlara soruyorum,aracınızın yanında olabildiniz mi? ve dışarıdan yağ kabul ediyorlar mı? servisten servise kuralları değişebilir diye soruyorum.
Ben her zaman bakım için kendi yağımı götürmüşümdür ve hep kabul ettiler. Gittiğim servisler Ankara'da Opal, İstanbul'da Gedizler. Gedizler'de değil ama Opal'da servis alanına bakan büyük cam pencereler var ve aracınızın bakımını oradan seyredebiliyorsunuz.
Ayrıca anladığım kadarıyla servislerin çoğu Dexos 2 spesifikasyonlarından bihaber. Mobil 1 doldurup duruyorlar ama kullandıkları Mobil 1 yağları inceledim hiçbiri Dexos 2'yi karşılamıyor. Oysa Opel de ısrarla hem benzinli hem de dizel için Dexos 2 yağ öneriyor. Bu nasıl iştir anlamış değilim.