Sigara 19 Temmuzdan Sonra Kapalı Alanlarda YASAK

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MadeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yasaklar biraz daha caydırıcı bıraktırmaya yonelik olmalı akaryakıttan alınan vergiyide sigaraya yuklesinler en dusuk fiyat 10 liraya cıksın içmesin kimse içenlerde içmeyenlerde rahat etsin.

Merak etmeyin millet harıl harıl yasada boşluk arıyo :) :) :) Bi şekilde çarkı döndürmeye çalışacaklar :D Bu arada kaldırılmasını istiyorum ben çünkü toplu yerlerde gerçekten çok rahatsız edici oluyo 50 kişilik bir yerde 25i yaktığı zaman sigarayı o ortamda oturulmuyo malesef :(

yasaklar biraz daha caydırıcı bıraktırmaya yonelik olmalı akaryakıttan alınan vergiyide sigaraya yuklesinler en dusuk fiyat 10 liraya cıksın içmesin kimse içenlerde içmeyenlerde rahat etsin.

Akaryakıttan ve diğer ürünlerden haksızca alınan aşırı hem de çok aşırı vergilerin eleştirildiği bir ortamda bu ifade ne alaka anlamadım. Tıpkı suçu önlemek yerine suçluları ibreti alem için Taksim Meydan'ında asacaksın muhabbeti gibi olmuş.

ohhh be artık arkadaşlarımla rahat rahat kahvehaneye gidip oyun oynayıp maç izleyeceğim :) maç ızlerken sıs perdesı olmayacak...

fiyat 10 lira olunca kimse içmeyecekmi ? yoksa suç oranı %50 artacakmı? biraz düşün bence?

yahu dün kıraathaneye gittim kimse sigara içmiyordu :D yaa dedim ne güzel bir uygulama..

kahvelerin yanından falan geçerken dikkatli olmak lazım artık, sigarasızlık başına vurur içerdekilerin, ulen yan mı baktın dese biri hobaa hepsi coşar anında :D

kahvelerin yanından falan geçerken dikkatli olmak lazım artık, sigarasızlık başına vurur içerdekilerin, ulen yan mı baktın dese biri hobaa hepsi coşar anında :D

hehehe :D bak bu aklıma gelmemişti :rolleyes:

Geri