Sigara 19 Temmuzdan Sonra Kapalı Alanlarda YASAK

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MadeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kahvelerin yanından falan geçerken dikkatli olmak lazım artık, sigarasızlık başına vurur içerdekilerin, ulen yan mı baktın dese biri hobaa hepsi coşar anında :D
Doğru valla, zaten memleket psikopat dolu.

pazar günü araba pazarında şu çadırlardan birine oturduk ..üstünü çadırla kapamışlar yan taraflar olduğu gibi açık ve içeride bir duman mangalın dumanı ve etraf rezil...arazinin ortasında araba pazarı zaten..

ortada dolaşan eleman geldi abi sigara yasak dedi :S nası yani dedim abi ceza kesiyorlar dedi kapalı mekanlarda ..bende dedimki ulen sen burayı mekanmı zennettin bura zaten çadır hertarafıda açık üstelikde çok pis...vallaha abi sen bilirsin o zaman dedi ..gitti bende içmeye devam ettim ..bu nedir ya çok enteresan çok...no denge yaww

ala aga sıgara köpegın olsun bende araklıyurm yancılık yapıyurm :D:D:D:D:D:D:D:D puahahhaha

puahahhahahhahahahhahah zabıtalar her yerde gezıyor sondur onu dıye bagırdılar de get dedım
sonra tuydumm :)

auhauahuahuahyt65478900239fnkdfklsd :)

bugun zabıtalar geldı sıgara kullanıyormusunuz dedı hayır ıcmıyurm ıcenede karsıyım dedım bı kagıt yazdı teblıkatmıdır nedır sonra cıktıı bende ustune sıugara yaktım arkalarından baktım :)

Geri