Silikon sprey hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 06corsa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bende şimdi sprey gres aldım yerler kuruduğun da bir deneyim diyorum. Adamı zıvanacak birses uyuz ediyor adamı...

abi geçen sene benimde başımda vardı o dert. dert diyorum çünkü gerçekten başa bela. wd40 denedim, slikon sprey denedim... her ikisi de kısa bir süre iş görüyor sonra yine o gıcırtılar geliyor... yeter uleyynnn dedim çektim servise bütün burçları değiştirttim. o gün bugündür rahatım. silikon spreyi bir sünger sıkıp arabanın iç aksamın temizliğinde kullanıyorum, hem canlı duyuror, aşırı parlaklık yok, ve kolay toz tutmuyor. kuru bi bezle silince pırıl pırıl oluyor :rakir:

abi geçen sene benimde başımda vardı o dert. dert diyorum çünkü gerçekten başa bela. wd40 denedim, slikon sprey denedim... her ikisi de kısa bir süre iş görüyor sonra yine o gıcırtılar geliyor... yeter uleyynnn dedim çektim servise bütün burçları değiştirttim. o gün bugündür rahatım. silikon spreyi bir sünger sıkıp arabanın iç aksamın temizliğinde kullanıyorum, hem canlı duyuror, aşırı parlaklık yok, ve kolay toz tutmuyor. kuru bi bezle silince pırıl pırıl oluyor :rakir:

Burçlarin değişimine kaç tl verdiniz toplam hepsinimi degistirdiler?Bende düşünüyorum da fiyati bni dusunuduruyor birde rot vs ayara gircekse siknti

Benim corsa dan da kasislerden geçerken gıcırtı sesi geliyor ama benim ses kapılardan değilde anladığım kadarı ile benim oturduğum yani sürücü koltuğundan geliyor.

Benim corsa dan da kasislerden geçerken gıcırtı sesi geliyor ama benim ses kapılardan değilde anladığım kadarı ile benim oturduğum yani sürücü koltuğundan geliyor.

arka tarafta dingil burçlari var hocam kauçuk plastik bi parça on taraftada viraj demirlerinde ses bunlardan geliyor sanki hindi gibi ses gulu gili gili gibi :) hele araba dolu ise bildiğin Çiftlik gibi gidiyorsun :mad:

arka tarafta dingil burçlari var hocam kauçuk plastik bi parça on taraftada viraj demirlerinde ses bunlardan geliyor sanki hindi gibi ses gulu gili gili gibi :) hele araba dolu ise bildiğin Çiftlik gibi gidiyorsun :mad:
Onlara da silikon sprey sıktım ama hava yagmurlu olunca cok anlamadim ise yarayip yaramadigini

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Onlara da silikon sprey sıktım ama hava yagmurlu olunca cok anlamadim ise yarayip yaramadigini

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Servise sorduğumda sökülüp Yağlanması gerekli dedi öyle dıştan olmuyormus fiyatta almadim parça değişimi için belki uygun birseydir

Burçlarin değişimine kaç tl verdiniz toplam hepsinimi degistirdiler?Bende düşünüyorum da fiyati bni dusunuduruyor birde rot vs ayara gircekse siknti

tam rakamı hatırlamıyorum. burçlar çok pahalı değil. işçilik biraz uğraştırıcı olduğu için burç fiyatından fazla işçik parası vermek biraz rahatsızlık verdi bana. 50-60tl gibi bir rakam olduğunu hatırlıyorum.

Merhaba arkadaşlar ben kapı fitillerinde silikonlu sipreyi kullandım faydalı oldu fitillerden gelen seslerini kesti ama kalıcı olmuyor etkisi geçince yine ses yapıyor, yazın bu sesler olmuyor kışın oluyor. ses kesin fitillerden geliyorsa faydasını görürsünüz kolay gelsin.

iki aracaımda da kapı, bagaj, kaput ve cam tavan fitillerinde kullandım. çok faydası oluyor.
öncelikle soğuk havalarda kfitiller kapıya yapışmıyor.
aracın esnemesinden dolayı kapılar dahil sürtünme dolayısı ile oluşan bütün sesleri kesiyor. daha da önemlisi sürüldüğü yerde hem koruyucu bir tabaka oluşturuyor hem de daha güzel ve parlak bir görüntü veriyor.

Geri