Silikon sprey hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 06corsa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
würth ün silikon spreyini uyguladım ben gacırtılar kayboluyor evet daha iyi kapandığını hissediyorsun ama psikolojik olabilir gacırtılar dışında ve fitileri buz tutmayı önleme dışında net bir artısını görmedim.
uygulama sıkıntılı biraz spreyi sıkarken sağa sola sıçrıyor(küçük noktalar halinde plastikte belli oluyor) sonra temizlemek gerek spreyin sıçramasını engelleyemedim bir türlü.sonra bir kaç saat boyunca plastik aksamda sıçrayan silikon izlerini temizlemekle uğraştım.leke bırakmıyor çıkıyor ama

Bi tanidigim on goguse de kullanmisti wurth un spreyini. 3 hafta falan parlak kaldi

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Bi tanidigim on goguse de kullanmisti wurth un spreyini. 3 hafta falan parlak kaldi

güneşten buharlaşıp ön cama yapışma ihtimaline karşı göğüslüğe bir şey sürülmemesi taraftarıyım.. eski aracımda yıllarca temizlenemeyen yağ tabakası sorunu vardı ön camda... yıkamacılar sağolsun...genel olarak plastik aksamda güzel oluyor silikon sprey... motor aksamındaki plastiklere uygulamıştım bende tabi 2 hafta sonra yine toz kapladı :D

güneşten buharlaşıp ön cama yapışma ihtimaline karşı göğüslüğe bir şey sürülmemesi taraftarıyım.. eski aracımda yıllarca temizlenemeyen yağ tabakası sorunu vardı ön camda... yıkamacılar sağolsun...genel olarak plastik aksamda güzel oluyor silikon sprey... motor aksamındaki plastiklere uygulamıştım bende tabi 2 hafta sonra yine toz kapladı :D
Goguse ben de bisey surmuyorum dediginiz gibi 1 kere surunce surekli on cama yapisiyor. Motora daha denemedim havalar duzelince deneyeyim :)

Goguse ben de bisey surmuyorum dediginiz gibi 1 kere surunce surekli on cama yapisiyor. Motora daha denemedim havalar duzelince deneyeyim :)

Göğüs için sonax Xtreme torpido temizleyiciyi öneririm.Mat ve temiz görüntü sağlıyor. Öyle süt gibi Yağlı toz tutmuyor.Fiber bez ile uyguluyorsun

silikonu uygularken fitillere direk püskürtmeyin, küçük bir sünger parçasına sıkıp onunla uygulayın hem daha az ürün harcarsınız hem de tertemiz istediğiniz terlere kıyı bucak eksiksiz uygullarsınız.

Geri