sisleri xenon yaptırayım mı?

bende düşünüyorum ... farlar xenonken sislerin sarı durması tuaf oluyor.
sislere xenon takdırsak maliyeti ne olur acaba? takdıran arkadaşlardan fikir alalım???

jeeplerin dikiz aynasından gözümüze soktuğu yetmiyor birde gündüz sisleri açıp önden sizmi gözümüze sokucaksınız ????

bence sisler için pahalı markaya gerek yok ucuz bi sistem e markalı ampul tkarsan iyi olur tavsiyem 6000k nın altında

5000,4300,4100 falan sislerin kelvini artınca siyah saflatat asrı yansıma yapıp karsı tarafa tehlike olusutur ayrıa yagmurlu ve sisli havalarda sis farı değil park ampulu görevi görür aydınlatma yerine aracı belli eden bi ışık gibi olur

jeeplerin dikiz aynasından gözümüze soktuğu yetmiyor birde gündüz sisleri açıp önden sizmi gözümüze sokucaksınız ????

jeeplerde xenon un kelviniyle bizim kullandıklarımız çok farklı.

jeeplerde xenon un kelviniyle bizim kullandıklarımız çok farklı.

sorun kelvinde değil...jeep yüksek olduğu için göze giriyor...sisde direk baktığı için...

hayır kelvinden değil jipler yüksekte oldugu için kısa farları bile göüzümüzü alıyo

bide sis farları bide yüksek hizada arkanızda gece jip varsa gğneş gözlügünüzü hazırlayın

yada son teknoloji otomatik kararan dikzi aynaları

arkadaşlar yollarda can taşıyoruz yeri geliyor anamızı babamızı karımızı çoluğumuzu çoçuğumuzu taşıyoruz hadi sizin hayatınız ucuz olabilir ama başkalarının hayatını riske etmeye kimsenin hakkı yok...

hadi yapdınız gece yolda açdınız önünüzdede yaşlı amca var hanımını torun tonbalağını almış eski model diyelimki reno 9 yada 12 arabası var senin o zenonlu sislerin adamın gözüne girdi bir an affalladı önünü göremedi gitti adam kaza yapdı o vicdan azabıyla yaşayabilicekmisiniz...

sis farı sis içindir sarı olması gerekir.Bence taktırma

bence taktırmayın ogun asırı yagmur yagdı sonrada hafıf sıs oldu ben farları kapatıp sıslerle yol aldım yoksa onunde duvar sankı hıc bıyerı goremıyosun xenonlar orjınal merceklı olmasına ragmen hıc bı ıse yaramıyo bende sarı kalmalı

Son düzenleme:
Geri