sisleri xenon yaptırayım mı?

angel kullanıosan güseL olur sislere xenon ama diğer türlü adamın gözünü oyuyor walla :D bendede var sisler ve kısalar xenon polis durdurup sana ceza kesicem diyip korkutunca söktüm mecburen

Tak gıtsın maksat goruntu olsun guzel oluor ama en guzel sıs 106 weya 306 da sıs lerı yuwarlak bırde hella mı ne takılar uzun kısa park a fln hıc gerek yok sıs ac gez :D:D:D

bizim arabalar için MTech in beyaz ampulleri var. Cifti 60-70 ytl civarı. Tavsiye ederim.Gayet kullanışlı.İşlevinide kaybetmez görüntü güzelligi de olur.

dilersen foto da koyabilirim..

abi sis farlarına xenon falan koydurmayın hiçbişe göremzsinz biz farlara taktırdık yağmurlu havalarda öndek iaracın lastiğinden sıçrayan su damlalarını parlatıyo önün bembeyaz oluyo perde gibi:D hiçbirşey göremiyorsun birde sislerde xenon olsaa :D evlere şenlik bi yolculuk olur valla ayrıca ben pek beyenmiyorum sisleri falan açmayı hoış değil çünkü :D herkes sileri yakmıiş geliyo birde xenonlular xenonları sabah da yakıyorlar park lambası neyinize yetmiyo:D bikez bile sabah xeon açmadm hem ömrü kısalr hemde çok abes bi görüntü bak benm xenonlarım var demek isyiomuşsun gibi gelir yanına bi c200:D bak bakiyim xenonun bi işlevi kalıyomu:D

Ben işlevinden değil görüntüsünden dolayı yaptırırdım.Ülkemizde ne kadar sis oluyorki zaten.Bence yaptırabilirsin.Dediğim gibi ben görselinden yanayım.Beğenmesende çıkarırsın.en azından denedim diyebilirsin.

Ben işlevinden değil görüntüsünden dolayı yaptırırdım.Ülkemizde ne kadar sis oluyorki zaten.Bence yaptırabilirsin.Dediğim gibi ben görselinden yanayım.Beğenmesende çıkarırsın.en azından denedim diyebilirsin.

aslında ülkemiz tam sis ülkesi ama aracı kullandığın yer ve vakite göre değişir sis zaten en çok sabah erken vakit gece geç vakit çöker ben her sabah beylik düzüne işe gidiyorum o istikamete giden insalar bilirki 5 günde 2 gün sis olur sabahın köründe hemde sıfır önünüzü göremezsiniz

valla kardes bizimkisi 3 haftada patladi akkili gidiyorum diyosan koydur

sislerde xenon şart sarı sis çok komik görünü

aracinda xenon paket varmis bu yuzden 4300k taktir baska renk taktirma bence cunku kisalar 4300 altta sisler 6000k-8000k cok komik duruyo

benim aracımda hem sislerde hem normal farlarda 8000k var gayet ii bir saorun olmadı arada arıza lambası yanıyor ama sordum önemli değil dediler

Geri