sisleri xenon yaptırayım mı?

Arkadaşlar bende de hem kısalarda hem de sislerde xenon var hiçbir sorun yaşamadım ve gayet de memnunum bir bütünlük olduğu ve tatmin edici bir görüntü kazndığı kesin! sislerin göz alacağına inanmıyorum çünkü ben taktırırken içindeki aynalarını yukarı aşağı hareket ettirerek ayarlattım öyle bir imkanınız var belirtiyim ben araç corsa silverline bu arada bi de geçenlerde oran'da sisli bi havaya denk geldim aydınlatma hiçde fena değildi! ben herkese tavsiye ederim...

sislere 6000k taktırdım önümüzdeki hafta farlarıda 6000K yapıyorum parklara da Beyaz ampul taktırcam. şimdi taktırcaktım ama farların sökülmesi gerekiyormuş. onun için 2sini beraber yaptıracağım.

Hayırlı Olsun Abi Güle Güle Kullan

hayırlı olsun ama neden 6000k? 8000k en ideali bence.

sakın cok cirkın olur bence :D

hayirli olsun 6000k guzell oluyo sısler :)

hayırlı olsun ama neden 6000k? 8000k en ideali bence.

8000K taksaydım farlar 4300K olduğundan yanında çok sırıtacaktı. 6000 istedim onun için. önümüzdeki ay farlarıda 6000K yapcam daha güzel olacak. yavaş yavaş :)

8000K taksaydım farlar 4300K olduğundan yanında çok sırıtacaktı. 6000 istedim onun için. önümüzdeki ay farlarıda 6000K yapcam daha güzel olacak. yavaş yavaş :)

4300K leri cıkartırsan hata yaparsın.. yani cıkartsan bile sakın satma (satıcaksan ben aliyim) piyasada yok o ampullerden :)

6000 k d2s soket ampul bulmakta zor uğur..varsada çok pahalı diye biliyorum

Geri