siyah angel mı krom angel mı?

Herhalde siyah daha iyi olacak gibi duruyor. Burada bir yerden fiyat sordum ama angelın markasını sormadım. Angel + iyi bir zenon + montaj 800 lira dediler sizce fiyat uygun mu?

Ahmet Altınçubuk

sonar angel ların fiyatı 350 - 400 dür xenonlarda 250 - 450 arası kalitesine markasına gore değişir montajda ne atarsan olur 20 - 50 bi şey olur bu fiyat lara göre uygun olup olmadığı sana kalmış yanı daha çok xenon un kalıtesıne bakar fıyatın normal olup olmadıgı 800 ytl nın

sakın sıyahtan şaşma

Kesinlikle siyah derim
arac ne renk olursa olsun

Üstünede xenon :)

Aracın Gri Siyah Zeminli Sonar Miss gibi durur Zaten dururu fazla Duruo ;) buğ konusundada ilk 1 hafta 10 gün farın biri buğ yapıo sonra alışıo heralde bidaha buğ falan yapmıo :)

Herhalde siyah daha iyi olacak gibi duruyor. Burada bir yerden fiyat sordum ama angelın markasını sormadım. Angel + iyi bir zenon + montaj 800 lira dediler sizce fiyat uygun mu?

Ahmet Altınçubuk

usta siteden bi abimize sormuştum herşey dahil max 500 ytl ye yaptırırsın dedi.. isim vermek gibi olmasın ama aga78 e sormuştum:D kendiside opel teamde yaptırdı galiba.. gerçi sen izmirdesin şimdi o da var ama en kötüsü parçaları istetip iyi biyerde montajlatabilirsin.. bence bi opelteamle konuş, belki fiyat değişmiştir fln

siyah daha farklı ama resimde ki aracın rengine beyaz angel daha ii olur gibi geldi bana tabi aracın geri kalanında siyahlı bi kombinasyon yapmıcaksan...

sıyah tek gecerm junyan kullanıyorum yagmurlu havalarda bugu yapıyor hortumla yıkasam gene yapıyor tanzıklı suyla yıkatıyorum yapmıyor ama 2 gunde gecıyor

siyah zeminli derim bende

siyah daha hoş duracak bence de, ama yorumlardan anlaşılan buğu olayını kabullenmek lazım

Geri