Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Silikon çekmenin bi sakıncası olur mu? Bir de bu buğulanma olayı çok can sıkıcı geldi bana arkadaşlar. Dünya paraya far kiti alıp sonra buğu geçsin diye beklerken sinir krizi gelir bana. Hepsi kesin olarak yapıyor mu buğulanma. FK markasının siyah tabanlı angelli far kitini buldum nette, diğerlerinden farklı olarak sinyaller orjinal farlarda olduğu gibi dış tarafta. Bu yüzden çok hoşuma gitti. Fiyatı 495 ytl , sonar ve junyana göre yüksek ama bunun buğu ve su geçirme yapacağını sanmıyorum. Siz ne dersiniz? Kullanan var mı içimizde?
tek kelimeyle siyah taban, daha önce forumda bayagı bir tartışma olmustu bu konuda, onlardan yola cıkarak junyan daha iyidir diyebilirim sana ( ben degil kullananlar öyle diyorlar ), aksarayda 300 ytl, hemde 6 taksit, xenonlarda 200 ytl civarı diye düşünürsen 500+50 ytl angel takma isciligi, 800 ytl cok ucmuslar, taktırmadan önce güzelce silikonlar farları, ilk gün buhar yapar sonradan gecer...