Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sizce bu araç türkiye şartlarında 100.000km yapar mı?
Bence yapmaz.Gümrüğü,vergileri düştükten sonra bir jeepi bu fiyata(33.900-%50ötv) imal etmek için Çinlilerin ne gibi zahmette katlandıklarını tahmin edebiliyorum.Biz tenekede iyiyiz Çinliler plastikte.Memleketimizin yollarıda malum denemek için araziye gitmeye bile gerek yok,yolumuza her an "taş düşebilir ayu çıkabilir".....
benim komşu aldı bundan. her sabah bir gülümseme oluşuyor bende. nasıl dava açmamış toyota yada neden açamamış bilmiyorum. rav4'ün tek yumurta ikizi gibi bu araba.
evet tıpkı rav 4. koltukları falanda rahat, motoru az yakıyor. ama tabii bilinmez 2 sene sonra ne hale gelir. O koltukların süngerleri çökerde, motor yatak sararsa iş değişir. Chery şimdilik bir kumardan ibaret. İlla ucuz araba istiyorsanız taksiciler test etti onayladı Logan alın derim. Ucuz araba, ucuz fiyat, az yakıyor, aksesuar az, dolayısıyla bozulcak parça da az
dün yolda gördüm bu tiggoyu.. baya baya arabaya ve hatta jipe benziyor. sürücüsünü biraz taciz ettim hızlansın diye ama oralı olmadı. 100-110 la gayet stabil ve sessiz ilerliyordu.
bence yapmaması için bir sebep yok. murat 124 ler şahinler yüzbinlerce km yaptılarsa bu araçta yapar. Senelerce hepimiz tofaş'ın kuş serisi araçlarına bindik. Onlara sesimiz çıkmadan bindiğimiz halde çin araçlarına neden bu kadar problemli araç gözüyle bakılıyor anlamıyorum.