Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kullanım amacına göre tercih değişir Türkiyede eskiden çok daha fazla tercih edilmesine rağmen hala sedan liderliğini koruyor, sedan yapısı genel olarak daha oturaklı tasarıma ve aerodinamik olarak en iyi yol tutuşa sahip
bunlara rağmen ilk tercihim hb...
Sedan severim tek istisnam gsi dır. Sedan büyük ve kullanışlı oluyor.İkea dan eşya aldık sölemesi ayıp .Tanıdığın 206 sıyla gittik iki büklüm döndük. Sedan olsa yatır koltuğu rahat rahat devam et..
Valla ben Astra G kullanıcı olarak HB diyorum NB'lere göre hacmi hemen hemen aynı ve bir artı olarak HB'lerde arka çam komple kaltığı için Bagaja yüksek hacimli bir şey koymak daha kolay oluyor. Özellikle arkadaşımda denedim 2 zeytin kasasını 2mizinde arabası aldı fakat onun (NB) araçına 2. kasayı yerleştiriken bagaj kaputunun yüksekliği benimkine (HB) göre daha dardı.
Bazı araçlar hb kasa olarak tasarlanıyo daha sonra sedan modelleri uyarlanıyo sanırım...
Çünkü bazı sedanlar çok emanet ve sonradan takma gibi duruyo...
Bu tümü için geçerli değil tabi...
Örneğin insignisa...
Gerçi nsigniaya sedan demek ne kadar doğru o da tartışılır...