sizce nasıl seçim??

bendede 8 airbag yazan yerleri okuyup toplama işlemini yaptığım zaman. :D . 4 olması banada garip geldi.

ya corsa cosmodda bile 8 havayastığı var astrada nasıl 4 olcak anlamadım ayrıca nb cosmolarda grafik bilgi ekranı artık renkli ayrıca zenon standart ise bence sunroof a aldanıp enjoy almayın piano black orta konsol bile enjoya tercih edilir satarkende bi fiyat üstünlüğünüz olucak elbet bence astra nb cosmo

astra sedan enjoy,essentia ve cosmolarda 4 havayastığı var.ama HB cosmolarda 6 havayastığı perdelerde var.biz demiyoruz bunu

Hayırlı olsun, enjoy almakla iyi etmişsin.

ya corsa cosmodda bile 8 havayastığı var astrada nasıl 4 olcak anlamadım ayrıca nb cosmolarda grafik bilgi ekranı artık renkli ayrıca zenon standart ise bence sunroof a aldanıp enjoy almayın piano black orta konsol bile enjoya tercih edilir satarkende bi fiyat üstünlüğünüz olucak elbet bence astra nb cosmo

cosmo larda ekran renkli xenon standart mı :eek:

xenon ve renkli grafik ekranı standart değil yanlışın var yüksel.daha geçen hafta xenonsuz cosmo(sedan) gördüm OPAL da

hayırlı olsun kardeşim Allah kazasız belasız iyi günlerde kullanmak nasip etsin. Bu zamanda bütçene hangisi uyuyorsa bence en mantıklısı o sende kararını vermişsin zaten bize hayırlı olsun demek düşer...

kazasız belasıs kullan inşallah iyi seçim satarken zorlanmaszın

Sedanlardaki sunroof hb deki gibi panoramik değil haberin var değilmi?
Normal eski bildiğimiz sunrooflardan..Ben 2 .el astra bakıyorum 2007-2008 1.3 cosmo özellikle enjoyla farkı bariz belli oluyor ama eski astralarda ıds plusı olmayan elegancela enjoyun nerdeyse hiç farkı yok..

arkadaşlar konuşmalarınıza son noktayı koyayım.
astra hb lerde cosmoda 6 hava yastığı var. enjoy ve essentia da 4 hava yastığı var. ve ekranlar bütün modellerde renksiz.

sedanların hepsinde 4 hava yastığı var. ekranlar bütün modellerde renksiz.

ayrıca inanın ikinci elde hiçte fark ettiği yok. ben farkıı size söyleyim 500 ytl. bunu ben yaşadım arkadaşlar. varsa öyle aracını satan bilgilerini paylaşsın.

ayrıca gökhan sana bişey sorcam. senin araçta 8 hava yastığı nasıl oluyor. benim araçta seninkinin aynısı. ama ben 6 hava yastığı var biliyorum. sürücü, yolcu, yan hava yastıkları(sağ-sol) ve perde hava yastıkları(sağ-sol) toplam: 6 adet. diğer 2 tane aracın neresinde??

Geri