sizce?????OPEL MI YOKSA HYUNDAİ Mİ?

Getz'le bi viraja gir bide astrayla aradaki fark yol tutusu yola oturması o zaman daha iyi anlarsın işçilik kalitesi iç dizayn olarakta astrayla kıyaslanmaz zaten.

segmentler bile farklı astra almakla iyi bir karar vermişin alman dururken niye kore arabasına binesinki

Benimki biraz cinslik olacak ama bunca yillik araba hastaligimdan sonra anladim ki , Fordunda dedigi gibi "Iyi araba, yeni olan arabadir ". Yasim ilerledigi icin heralde araba alirkenki ilk kriterim beni en az ugrastiracak araba olmasi.... Kisisel gorusum ne Opel abartilacak kadar iyi bir araba, nede Hundai abartilacak kadar kotu bir araba.... Sonuc olarak yerinde olsam Hundai alabilirdim.... Birbirine cok yakin secimler oldugu icin hata yapmista sayilmazsin..... Opel sana zevk veriyorsa gerisi hikaye !

bence araba alırken aldığın araba senin içine siniyorsa senin için en iyi araba odur

astrayla getz zaten ayrı sınıf karşılaştırmak bile yanlış olur corsa mı getz mi deseydin yine corsa derdim çünkü hyundai da kullandım (accent) çok hafif ve güven vermeyen bi araçtı en ufak zorlamada kafadan kayıyordu corsada şimdiye kadar böyle bişey görmedim..

yanlış anlama ama bmw veya merso desen haklısın dicemde hundai...! :D :D :D diyecek bişey yok..!

Geri