Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
benim düşüncem araç herşeyden önce güven vermeli. Ben Hyundai Getz gibi bi araçtan o güveni bekleyemeyeceğim için astra olurdu sanırım. Ayrıca araç alırken amaç önemli o yüzden sınıflara ayrılmış
çok güzel tesbit:good:
geçmiş yıllarda bir arkadaşımın ablası 94 model corsa otm. çok eskidi tangır tungur oldu diye heves etti sıfır km getz aldı pişman oldu
yorumlarınız için sağ olun arkadaşlar alalh razı olsun ya ben astram dan memnunum aradkaş bi boş boğazlık edip bu fikri soktu aklıma sonra gittim bi getz e bindim araba çekçten felan düşmüyor ama sanki virajlarda yığılıyormuş gibi yığılmayı bırak az daha gazı yoklasan takla pozisyonu olucak o durum yani ama ben opelimde öyle birşey göremedimm hepinzi yorumları için sağ olun ellerinze sağlık..
getz yerine 1997 accent i tercih ederdim inan, hiç diilse accent in parçası ucuz,,,
Getzle Bence Astra Bir tutulamaz,, ASTRA, o arkadaşın bence kıskanmış seni
ben de bu ayın başında 2004 astra njoy aldım. bana da çok söylendiler o paraya güzel bi dizel fiesta alabilirsin diye... fiestanın birine oturdum kapıyı kapatırken çıt diye bi ses emektar broadwayimden farkı yok astramın maşallahı var kapılar güp güp amacım fiesta'ları ya da getz'leri kötülemek değil ama astra apayrı bir güven veriyor, kullanmak ta keyifli yakıtı da çok fazla değil... ben tercihlerimizin doğru olduğuna inanıyorum...
Ben Corsa kullanıyorum eşimin Getz i vardı.Evlenince getz i sattık.Çünkü Eşim de farkı gördü Getz in Süspansiyonları fayton gibi yaylanarak gidiyorsun, virajlarda yatacak gibi oluyor , yakıtı normal kabul edebilirsin ama teneke gibi sacı var ve güven vermiyor.