Sizce Tüp Taktırmalımıyım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Streo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşımız lpg ustası diye mahalle kasabının eline düştüğü için fazlasıyla şikayetçi :)

aynen aynen, ben dizelden az yakan aracimla coktan sandik motor alicak para kar ettim bundan sonra degil subap erimesi motor komple erise umrumda degil :D

Aslında burada asıl mesele bu LPG konusunda bir karar çıkmadıkça bu iş içinden çıkılmayacak. Kapayacaksın merdiven altında bu işi yapanları basacaksın cezayı defolup gidecekler ve adam gibi işi yapan adamlar bu işi yapacak LPG olayı aynı yol geçen hanı gibi... sonrada al sana bir kamyon sorun bir engelli arkadaşımın aracına LPG takıldı idi. Adamın motor elinde kaldı. Komple motor yaptırmak zorunda kaldı. Resmen motor erimiş. Nasıl bir şey yapıldı ise. OPel Vecra idi...

Ne kadar kaliteli olsada lpg li araç bana pimi çekilmiş bomba gibi geliyor o nedenle ocağıma incir ağacı dikmiş olsada forever benzin.

Artık almışsınız dizel alın demek olmaz ama o fiyata gelecek gibi 3000tl verin gidin şu sıvı lpg sisteminden taktırın ne motorun ısınmasını bekleyin nede subap sorunu yaşayın.

lpg ile tasarruf olmuyor çok gezmek için lpg. araç benzinli iken yeteri kadar kullanıp daha tasarruf etme ihitmali dahi var.
lpgye karşı olmamın sebeperinden biride araçlar yol bilgisayarlı son teknoloji anlık yakıtı ölçüyor filan lpg taktığın an bu özellik gidiyor bence sıfır son teknoloji bir araçta bu konfordan vazgeçmeye değmez .
;en güzeli dizel.
son olarak herkes kendi düşüncesini yazar kendine göre doğrudur sizin gönlünüzden geçen neyse onu yapın.

Sırf o tarktör gibi sesi yüzünden dizele hiç kanım ısınmadı. Paran çoksa Benzin yoksa LPG.

benim otoya binen herkesin ilk söylediği hiç motor sesi yok benzinli ile aynı. bu benim yorumum değil yanıma oturanların. +gtl yakıtı kullanmaya başladığımdan bu yana dizel sesi vermeye başladı yalnız.

shell in performans yakıtı demek istedim.performans güzel ama motor vuruntulu çalışıyor

Geri