Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende yaptırmak istiyorum bu uygulamayı. Lakin eski H kasama işlem yaptırmak için sonax b.düzüne arabayı vermiştim. Uygulama yapıldıktan sonra arabayı ne zaman yıkayıp kurulasam arabanın üzeri hare hare oluyordu. Çıkmayan bir yağ tabakası gibi. O yüzden bu ilşlerden soğudum. İşinden gerçekten anlayan, güvenebileceğim bir işletme olsa gene yaptırırım ama işte ne bileyim....
Bende yaptırmak istiyorum bu uygulamayı. Lakin eski H kasama işlem yaptırmak için sonax b.düzüne arabayı vermiştim. Uygulama yapıldıktan sonra arabayı ne zaman yıkayıp kurulasam arabanın üzeri hare hare oluyordu. Çıkmayan bir yağ tabakası gibi. O yüzden bu ilşlerden soğudum. İşinden gerçekten anlayan, güvenebileceğim bir işletme olsa gene yaptırırım ama işte ne bileyim....
Araba sıfırdı o yüzden çizik giderme yapmadılar sanırım.
Acemiliğime geldi başında durmadım arabanın. Başka bir oto yıkamacı sıfır araba üzerinde olan mum tabakasını kaldırmadan işlem yapıldığını. O yüzden böyle olduğunu söyledi ama adamı pek gözüm tutmamıştı bilemiyorum.