Sonunda aracıma kavuştum - İlk izlenimlerim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Sonunda aracıma kavuştum - İlk izlenimlerim

Bence de en azından torpido ara bölmesini sormanızı (hatta almanızı) öneririm

Aracınız hayırlı  olsun kazasız belasız iyi günlerde kullanın. Bende aralık ayında 2012 1.3 Enjo plu aldın, yedek anahtar sustalı diye hatırlıyorum akşam tekrar bakarım ve torpidoda aradaki parca var.

Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin..

Resim isterük.. =)

Hayırlı olsun güle güle kullanın..

Hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin. Keyifli sürüşler  greatt

Ben aracımı 2012'nin 3. günü aldım opel yazılı krom kapı eşikleri yoktu. Broşürlerde internet sitesinde vb. bir çok yerde sport ve cosmo modellerinde bunlar donanımda gözüküyordu.
Genel müdürlüğe şikayetim üzerine bayimden ücretsiz olarak bikaç gün içinde tedarik ediliceği söylendi dün akşam sularında.
Fakat yeni satılan araçlarda bunları kaldırmışlar (şubat yada Mart başında sanırım) ve artık hiçbir donanımda yok malesef(internettende inceleyebilirsiniz artık donanımda gözükmüyor).
Ama bence yinede şansınızı bir deneyin derim. Yanlız mail yoluyla denemeye kalkmayın çünkü hiç sonuç vermiyor :) Mail sistemlerinde arıza varmış. 0 232 853 2330 bu numarayı arayıp şikayetlerinizi dile getirin.

Bu arada bende bilmiyordum yedek anahtarın sustalı geldiğini, benimkide sustalı değil. Normal olduğunu sanmıştım  madd

hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim :)

bendede siyah sport still var ve evet sunroof çok farklı bi olay. özellikle gece gezerken aracın içinde sunroof dan giren ışıklar çok mükemmel bi ambians katıyor ve bu görüntü beni mest ediyor :) sunroof kapağını kapatınca kafamda şapka var gibi hissediyorum :D

benden size tavsiye mutlaka boya koruma yaptırın malum taş vs sıçrayıp istenmeyen çizikler oluşabiliyor.

hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim

cma link' Alıntı:
telefon ayarlarında sadece bluetooth ayarı yapılıyor . usb ayarlarını bulamadım bir arkadaş bellekle ilgili bişi demişti . telefonu usbden bağlayınca hiç görmüyor bile .

Aracınız hayırlı olsun, güle güle kullanın. Telefon ayarlarınızı kabloyu takmadan önce şu şekilde yapabilirsiniz:

Applications => Settings => Wireless and Network => USB utilities => Connect storage to PC

Bunu yaptıktan sonra telefonunuz sizden USB kablosunu takmanızı isteyecektir. Kabloyu taktığınız anda yeni bir ekran açılacak. Buradan da "Turn on USB storage" seçeneğini seçerek telefonunuzu aracınıza USB bellek olarak tanıtabilirsiniz. Aracınızda müzik dinlemek için özel olarak bir taşınabilir bellek alırsanız çok daha rahat edersiniz. Telefonu USB arayüzünden bağlayarak müzik dinlemenin avantajı ise aynı zamanda telefonu şarj edebilmek oluyor.

çok teşekkür ederim yarın ilk fırsat deniycem :)

Geri