Sonunda aracıma kavuştum - İlk izlenimlerim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Sonunda aracıma kavuştum - İlk izlenimlerim

Aracınız hayırlı olsun, iyi günlerde keyifle kullanmanızı dilerim.

Doğuş link' Alıntı:
Ben aracımı 2012'nin 3. günü aldım opel yazılı krom kapı eşikleri yoktu. Broşürlerde internet sitesinde vb. bir çok yerde sport ve cosmo modellerinde bunlar donanımda gözüküyordu.
Genel müdürlüğe şikayetim üzerine bayimden ücretsiz olarak bikaç gün içinde tedarik ediliceği söylendi dün akşam sularında.
Fakat yeni satılan araçlarda bunları kaldırmışlar (şubat yada Mart başında sanırım) ve artık hiçbir donanımda yok malesef(internettende inceleyebilirsiniz artık donanımda gözükmüyor).
Ama bence yinede şansınızı bir deneyin derim. Yanlız mail yoluyla denemeye kalkmayın çünkü hiç sonuç vermiyor :) Mail sistemlerinde arıza varmış. 0 232 853 2330 bu numarayı arayıp şikayetlerinizi dile getirin.

Bu arada bende bilmiyordum yedek anahtarın sustalı geldiğini, benimkide sustalı değil. Normal olduğunu sanmıştım  madd

ben de şansımı deniyeceğim . bugün cumartesi aradım kapalıydı , pazartesi arayın dediler . pazartesi konuşacağım bakalım .

Kardeş aracın hayırlı olsun, allah kaza bela vermesin..
Dün gece şöyle bi arkadan baktım da aracına, içimden sade hali bile güzel meretin diye geçirdim.. :)

AEE25 link' Alıntı:
Kardeş aracın hayırlı olsun, allah kaza bela vermesin..
Dün gece şöyle bi arkadan baktım da aracına, içimden sade hali bile güzel meretin diye geçirdim.. :)

sağolasın dostum . seninkinin yanında sönük kalıyor :)  ilk önce arkandan geldim ben , dedim şimdi yanında birisi varsa ayıp olur . baktım ama kimse yoktu açtım hemen camı :)

Forumdan olduğunu tahmin ettim, sola kaldırıma doğru yanaştım yanıma gelirsin diye :)
Bu akşam Perlavista'da olucam, müsait olursan beklerim..

tamam . belki bakırköye gidicem ama uğrarım :)

Aracınızı güle güle kullanın

ben de 2009 da astra g almıştım.

benim aracımda da torpido rafını koymamışlardı ve

yedek anahtarı kumandalı değildi.

doğal bi durum yani.

opel bunu her zaman yapıyor :(

gule gule kullanın aracınızı steeringwheel

Hayırlı olsun