Sonunda benim de direksiyonum titriyor!!

Ynt: Sonunda benim de direksiyonum titriyor!!

eketen link' Alıntı:
[quote author=Tolga KARACA link=topic=2189.msg45176#msg45176 date=1315165599]
[quote author=napleser link=topic=2189.msg45143#msg45143 date=1315151961]
[quote author=Tolga KARACA link=topic=2189.msg45131#msg45131 date=1315145198]
Zaten bıkmışım dünyanın türlü işlerinden, bir de garantiyle hiç uğraşılmaz şimdi :(
Bayram da yorulmuşsunuz siz Tolga Bey :)
[/quote]

Ayıptır söylemesi bayramda hiç de bir iş yapmadım aslında; misafirdim ve orucun üzerimde bıraktığı bir ağırlık vardı.

[/quote]

İşte bu yüzden yorulmuşsun Tolga Bey İnsan alıştığı temponun altına düşünce bünye ne oluyoruz diyor bence. :)
[/quote]

Olabilir de; rahmetli babam "genç adam boş durdukca ruh sağlığı bozulur" demişti birgün :)

Tolga KARACA link' Alıntı:
[quote author=eketen link=topic=2189.msg45179#msg45179 date=1315165923]
[quote author=Tolga KARACA link=topic=2189.msg45176#msg45176 date=1315165599]
[quote author=napleser link=topic=2189.msg45143#msg45143 date=1315151961]
[quote author=Tolga KARACA link=topic=2189.msg45131#msg45131 date=1315145198]
Zaten bıkmışım dünyanın türlü işlerinden, bir de garantiyle hiç uğraşılmaz şimdi :(
Bayram da yorulmuşsunuz siz Tolga Bey :)
[/quote]

Ayıptır söylemesi bayramda hiç de bir iş yapmadım aslında; misafirdim ve orucun üzerimde bıraktığı bir ağırlık vardı.

[/quote]

İşte bu yüzden yorulmuşsun Tolga Bey İnsan alıştığı temponun altına düşünce bünye ne oluyoruz diyor bence. :)
[/quote]

Olabilir de; rahmetli babam "genç adam boş durdukca ruh sağlığı bozulur" demişti birgün :)
[/quote]

Vallahi çok doğru demiş Eski insanlar işi biliyorlardı

Arkadaşlar bosch marka bir çift fren diski buldum,sadece ön olan,incelemeniz için linkini yolluyorum.Bu diskler 30 cm çapa sahipmiş,bu arada bizim orjinallerin ne kadar olduğunu bileniniz var mı?

http://www.ebay.co.uk/itm/Vauxhall-Astra-J-MK6-1-4i-16V-z-Front-Brake-Discs-/220819420518?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item3369dcf566

turbocosmo61 link' Alıntı:
Arkadaşlar bosch marka bir çift fren diski buldum,sadece ön olan,incelemeniz için linkini yolluyorum.Bu diskler 30 cm çapa sahipmiş,bu arada bizim orjinallerin ne kadar olduğunu bileniniz var mı?

http://www.ebay.co.uk/itm/Vauxhall-Astra-J-MK6-1-4i-16V-z-Front-Brake-Discs-/220819420518?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item3369dcf566

sizin aracın jant ölçüsü nedir sayın tc61

sanki 1.4 t için değil. aşağıda kırmızı x ile belirtilmiş.

Evet jant ölçüsünü şimdi farkettim ben,

Vauxhall Astra MKMK6 (J) 1.4 i 16V From M/Y 12.2009 To M/Y 0 Wheel Size 16 Inch Diameter 300 mm
şöyle bir ibare var,jant ölçüsünü burdan öğrenmiş olduk.Avrupa'daki versiyonların bazısı 16'' kapak olduğu için heralde onlara göre yazılmış ve evet haklısınız belki de bu disk,1.4 100 hp likler içindir.Ama fren disklerimiz standart değil mi bizim?

turbocosmo61 link' Alıntı:
Evet jant ölçüsünü şimdi farkettim ben,

Vauxhall Astra MKMK6 (J) 1.4 i 16V From M/Y 12.2009 To M/Y 0 Wheel Size 16 Inch Diameter 300 mm
şöyle bir ibare var,jant ölçüsünü burdan öğrenmiş olduk.Avrupa'daki versiyonların bazısı 16'' kapak olduğu için heralde onlara göre yazılmış ve evet haklısınız belki de bu disk,1.4 100 hp likler içindir.Ama fren disklerimiz standart değil mi bizim?

Zannetmiyorum 100 140 ve 180 beygirlik araçlarda aynı fren sistemini kullanmamıştır.

Sizin verdiğiniz linkte zaten alt tarafta bizim araçlarda x işareti var.

Ne yaptınız garanti işini bu arada...

Hala servise gidemedim Sn.eketen,bu arada daha önce bu fren probleminden tamamen kurtulan varmıydı diye sormuştum ama kimse cevap vermemiş,acaba yok mu böyle biri?

Debriyajdan sn Hakan var ama fren  032questn İyileştirilmiş partiden parça takarlarsa sorun kalmaz. ֖nce garantiyi zorlayın bence.

İnşallah garanti olur da bu problemden kurtuluruz ve inşallah servis canımı sıkmaz..

salihcaglayan link' Alıntı:
[quote author=turbocosmo61 link=topic=2189.msg44988#msg44988 date=1314961509]
Arkadaşlar öncelikle hepinizin geçmiş bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım.Malum bayram ve ben de yerimde durmayıp sağa sola otomobilimle seyehat ediyorum,annemleri Trabzon'dan Ordu'ya götürürken,ilk ışığa geldğimde fren yapmaya başladığımda direksiyon önce bir titredi,sonra geçti,heralde elim titredi falan dedim(kabullenemedim durumu yani:)) ondan sonra her frene bastığımda hopaaa bir baktım direksiyonum azer bülbül gibi titremeye başlamış:))).Ama her ne hikmetse sert fren yaptığımda titremiyo yumuşak yavaş yavaş frene bastığımda da önce titriyo sonra geçiyo,forumda okuduklarım aklıma geldi tabi,hah işte dedim kesin frenlerimde bir sorun oldu.Şimdi servise gitmeyi bekliyorum,acaba serviste beni neler bekliyor,hepinize sevgiler.....
Sorunu diskte aramadan önce başka seylerede baktırın ben iki kez değiştirttim diskleri , şimdi tekrar titriyorlar. İlkinden sonra çok dikkat ettim. Ama bu araba hiç mi suya girmeyecek yolda yada hiç mi sert fren yapmıyacak. ben hatanın direk parçadan kaynaklı oldugunu düşünüyorum parça çok dayanıksız. bu sefer gidip servise yeniden iş emri açtırcam sonrada opelle telefon açıcam. Bu işe kesin bir çözüm bulmaları gerek aynı parça 3. kez değişecek.
[/quote]
salih benim aracında degişti 2000 km olmadan tekrar titremeye başladı sanırım opel bu sorunu çok net biliyo çünkü servis hiç bir şekilde ikiletmiyo..diskle çözüm olacak gibi degil sanırım suya girmekle çok ilgili olduğunu sanmıyorum opelin beceriksizliği başka birşey değil..

Geri