Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
güzel fiyat izlenimlerin nasıl bende düşünüyorum böyle birşey ama 1.6,nın bu kasayı kaldıramadığı ve 2.0,ile aynı yaktığı yorumları yapılıyor sürekli o yüzden düşünceliyim
bende ilk 2.0 GLS aldım daha sonra milletin gazına geldim sattım 1.6 Gl sini aldım ve arabaya 1 hafta gezmedim bile toplasan 100km yapmamışımdır geri verdim 2.0 GLS aldım sattığım deil ama farklı bir araç işte denildiği giib ama senin bunu görmen lazım dolayısıyla buradaki 1.6 kullanıcıları bana tepki verecek şimid ben sana bişey söyleyeyim araba zaten 1300kilo hantal 2.0 bile arabayı anca kaldırıyor alırsan tavsiye ederim vergiden yada yakıttan korkma şehir içi bilmem ama şehirler arası sana tek diyeceğim şey herkesi üfler gibi geçersin 3. vitese bile nadir çıkarsın ben denedim 6bin devir 185 yaptı arabam yani tavsiye ederim ama benim aracım benzinli tuplü değil taktırmak istiyorum ama LPG kısmına da yazdım neden guvenemediğimi oradanda okuyanlar vardır. Herneyse 2.0 ın altında alma ben 2.5 bile düşünüyorum yani geçenlerde bindim o daha süper bişey walla.
ya ben buradaki peli alan arkadaşa hayırlı olsun diyecektim daldım başka konu yazdım onu demeyi unuttum pardon arabam süper hayırlı olsun yazın sorn yaşarsın koltuklar yakar kışında üşütür türkiyeye göre bir koltuk yapmadılar walla