SSW jant nasıl?

kendi jantlarin daha güzel bence satmayi düsünürsen almak isterim

imzamdaki jantlar astraların orj jantlarından..yıldız şeklinde olanlarından.ben sadece photoshopta 19" yaptım onları:D:D

jantın yapıldığı mazemeye göre hafiflik olabilir,, jantın büyümesi yada küçülmesi illaki ağırlığını etkiler ama daha büyük jant alırsın senin orjinal jantından bile daha hafif olabilir..........özellikle hafif markalar könig-kosei-enkei gibi markalar ,,,ama bunların kendileri içinde modeline göre farklar var tabi her modeli hafif diyemeyiz............

bu arada adnan bijon ölçüleri kaç bu jantın..........

5x112 olması lazım tam hatırlamıyorum su anda ama astra h ye uyumlu

Ben Kullaniyorum Ssw Jant çok Iyi Bence Ağir Felan Değil Orjinal Janti Iki Elinle Yerinden Kaldiramazken Ssw Yi Tek Elinle Kaldirabiliyosun Bence Al Derim çokta Güzel Olur Arabana

hmm sağol Erkut bilgi için;)
şu ana kadar olumlu bakıyorum bu jantlara..siyah yerlerinde soyulma falan olmaz ıns zamanla..bıkac arabada gormustum de jantların sıyah yerlerı dökülüyo..bu marka degıldı ama

adnan bişi sorabilir miyim?? yeni jant yerine, şuan aracın üstündekileri verip, 18" almayı neden düşünmüyorsun??

meraktan soruyorum, çnk şuan aracın üstündeki jantına bayıldım, Allah nazardan saklasın..

yalnız, sen foto çekerken camdan yansımış sana bakan bir adam var...

ne yapıyor bu deli der gibi bir hava hissettim :)

Benimkide Siyah 5 Aydir Felan Kullaniyorum Karda Felanda üstündeydi Arabanin Hiç Bişey Olmadi...zaten Aldigim Yer Tanidik Ssw Dandik Marka Olsa Bana Vermezdi

Sağol Efe iyi dileklerin içi:D
şimdi soruna gelince;18" jant aldım dolayısıyla geniş tabanlı ve performans lastıklerı olcak onun uzerınde ki bilindiği gibi bu lastıkler ıslak yolda çok kayar..sadece yazın kullanılır asfalttan kopmaz cunku;)
kışınsa tam tersi geniş taban karda ve suda buz pisti gibi;) eski jantlarımı satarsam devamlı bunları kullanmak zorunda kalcam.ben su ankı jantlarımı kotu hava kosullarında kullanmak ıcın saklıyorum.herkese de böyle tavsiye ederim

Geri