SSW jant nasıl?

Başka bu jant hakkında bişey bilen yokmu arkadaşlar..Özellikle normal astranın 16" le bunun arasındaki agırlık farkını..

ilk 1 sene sorun yok ama 2. seneden sonra kaplamaları atmaya başladı cok kaliteli degil ama parasına göre iyi

valla jantlar on numara. bende yana yakıla siyah jant arıyodum. kaçırma derim ben. ince yanak lastikleriyle beraber 1500ytl yi bulur. bence cok iyi. adnan sen 18 siyah parlak jant buldukça bana haber verir misin?

Selamlar..
Arkadaşlar cumartesi günü vatan caddesine gittim (yenibosna E-5 den) caddenin sağ tarafında 2katlı büyük bi jantcı gördüm ve SSW marka 18" jant begendım siyah renk adam bana 900ytl dedi bana cok uygun geldı..sizce nasıl bu marka?alınır mı? jant konusunda tecrubesi olanlar bi yol gostersın:D

5 kollu olsun markasiz olsun...:)

çok para ya napcan senin arabanın jantları zaten arabayla uyum içinde tabi senin zevkin senin paran,kolay gelsin

bende ssw stamford var memnunum güzel jant her hangi bir sıkıntı yaşamadım şuana kadar çin malı dedil galiba orj. teneke 15 jant lastikli 16 kg geldi tanesi 17 ssw 205 40 17 ile 15 kg

baya hafif jant ozaman ya:)

bu ara alamıycam ya ilgilenemıyorum dersler yogun biraz..şu ayda bi geçsindekesin kararı verip alcam nasipse:)
bu arada GNR arkadasımın verdiği kg bilgisini araştırdım bilir kişiler çok ağır jantmış dedi:D
bende ucuz etin yahnisi ekşi olur misali karara vardım..

Geri