SSW jant nasıl?

bnde öyle yapıyorum, elimde 2çift jant takımı var, kışın kapaklı olanları takıyorum, yazın bu üstündekilerii...

eee ozmn şöle bi tavsiyede buluniyim.. (yanlız jantları çok sevdiğim için yine aynı öneride buluncam)

bu jantları sakla, git bunların 18"lerinden al, yazın 18"leri takarsın, kışın 16"ları... :):):)

jantlar heyecan verici ya ondan;)
boşver ya 18 alma.Şimdiki jantlar 10 numara....Ah bende bir yerden ucuza bulsam :( ..İkitellde haber saldım cevap gelmedi.

bnde öyle yapıyorum, elimde 2çift jant takımı var, kışın kapaklı olanları takıyorum, yazın bu üstündekilerii...

eee ozmn şöle bi tavsiyede buluniyim.. (yanlız jantları çok sevdiğim için yine aynı öneride buluncam)

bu jantları sakla, git bunların 18"lerinden al, yazın 18"leri takarsın, kışın 16"ları... :):):)

bunların replikasından 18 bulsam alırımda bulamıyorum:D

yaa inatla şuanki jantları savunuyorum çnk, resmini çektiğin jant her nekadar güzel olsa da, arabana yakıştıramadım bi türlü... ondan yaniii...

boşver ya 18 alma.Şimdiki jantlar 10 numara....Ah bende bir yerden ucuza bulsam :( ..İkitellde haber saldım cevap gelmedi.

ben bu jantlara bakmaya gittiğimde ikitelliye bnları gördüm tek takım kalmıstı zaten dükkanda.yanımda ki abimde araya bikaç tanıdık soktu sağolsun 10dk ıcınde askıya aldık arabayı jantları degıstırdık:D:D
gordugun yerde kacırma al bence

orj hali bu arkadaşlar..

5x112 olması lazım tam hatırlamıyorum su anda ama astra h ye uyumlu
vectrada bijon ölçüsü 5*110 sanırım astrada da böle,,,uyar ama araya bilezik(spacer) atıcaklar sanırım,,,almaya karar verirsen bunada dikkat et ;)

vectrada bijon ölçüsü 5*110 sanırım astrada da böle,,,uyar ama araya bilezik(spacer) atıcaklar sanırım,,,almaya karar verirsen bunada dikkat et ;)
SAKIN!!!.Bilezik olayına girmeyin.Takarlar ,abi süper oldu ,yakıştı,hiçbişey olmaz derler...ama sonradan başınız çok ağrır...Rot filan kalmaz.Benden demesi..Yüksek süratlerde tehlike arzeder..

SAKIN!!!.Bilezik olayına girmeyin.Takarlar ,abi süper oldu ,yakıştı,hiçbişey olmaz derler...ama sonradan başınız çok ağrır...Rot filan kalmaz.Benden demesi..Yüksek süratlerde tehlike arzeder..

aynen bende bunun için dikkat etmesini sölemiştim,,,çünkü jant satanlara göre her jant her arabaya olur mantığı var :D yani sadece bijon ölçüleri biraz yakın olsun yetiyo onlara göre..........

adnan bişi sorabilir miyim?? yeni jant yerine, şuan aracın üstündekileri verip, 18" almayı neden düşünmüyorsun??

meraktan soruyorum, çnk şuan aracın üstündeki jantına bayıldım, Allah nazardan saklasın..

Aracın ustundekı jantlar photoshp orjınal degıl yani..
Adnan kardes jant ı bende beyendım fıyat ı da cok guzel alınır

Geri