Sticer tasarım yarışması yapalımmı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan OdonATa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

OdonATa

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar eyer editörlerimizde uygun görürse bence sticer tasarım yarrışması yapalım yani ben iyi bi tasarımcı yada çizimci değilim ama inanıyorumki aramızda çok yaratıcı arkadaşlarımız vardır siz ne dersiniz ????

mantıklı ama 2 hafta sonra çıkacağından bahsediyor yönetim yani tasarımı çoktan yapıldı demekki...

Elinizde hazır mevcut çalışmalar varsa veya kısa süre içinde hazırlayabilecekseniz değerlendirmeye alabiliriz arkadaşlar ?

Elinizde hazır mevcut çalışmalar varsa veya kısa süre içinde hazırlayabilecekseniz değerlendirmeye alabiliriz arkadaşlar ?

Peki siz birtane mi hazırlıyorsunuz yoksa birkaç olasılık yapıp anketle opelim kamuoyunamı sunacaksınız? Şimdiden emeğinize sağlık.

walla yaa ne gerekiyosa yapalım ama kral bişi ve çok yakışıklı bişi olsun hiç stiker sevmeyen ben arkadan opel astra yazısı nıbile söktüm.yani benbile yapıştırayım çünkü bölemarka grupları çok hoşuma gidiyor bi grupa mensup bi araç şık birşey....

murry666 hazirlamis basit birsey,bana da verdi. isteyene posta ile gönderiyor. hic yoktan iyidir...

photo0006lp8.jpg

Peki siz birtane mi hazırlıyorsunuz yoksa birkaç olasılık yapıp anketle opelim kamuoyunamı sunacaksınız? Şimdiden emeğinize sağlık.

Arkadaşlar sticker'larımız önümüzdeki günlerde baskıya girecek. Herhangi bir oylamamız yok. Birkaç gün içinde hazır alternatif sunarsanız değerlendiririz.

Arkadaşlar sticker'larımız önümüzdeki günlerde baskıya girecek. Herhangi bir oylamamız yok. Birkaç gün içinde hazır alternatif sunarsanız değerlendiririz.

ilgilendiğiniz için cok teşekürler :good::good::good::good::good::good:

Geri