Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sa arkadasım benım tavsıyem folyo kaplatman bu reklamcılara gıt cam fılımı tarzı folyolar var daha kalın ve daha esnek kı 50 lıram cam boyasına verıp lambanı tamamen mahfetme olasılıgı var gıt 10 lıraya 20 lıraya kaplat kı muayene zamanıda sok gıtsın begenmedınmı sok gıtsın boyayı kazıyıpda lambayı mahfetme bı kardes bı arkadas tavsıyesı vaktım olursa sana resımıde atarım benım beyaz corsa c vardı kaplattım takıldım sonra aıle arabası oldu sokdum herseyı aılem kullanıyor sımdı
bi hortlak gördüm sanki baştan okuyim konuyu dedim 4 yıllıkmış
filmcilerde stop filmi diye tabir edilen transparan film var profil fotosundaki hali alıyo normalde ışıkları ton olarak koyulaştırsada beyaz beyaz olarak kalıyo sarı sarı olarak ilgilenen olursa daha detaylı fotoda atabilirim
Bende istiyorum bundan 30 lira gibi bi maliyeti var yaza yaptiriyorum malum havalar dalgali o işlerde yağmurda olmuyo AMA sorum siyah mı yoksa kırmısımı yaptırsam
Bende istiyorum bundan 30 lira gibi bi maliyeti var yaza yaptiriyorum malum havalar dalgali o işlerde yağmurda olmuyo AMA sorum siyah mı yoksa kırmısımı yaptırsam
valla zevk meselesi ama ben siyahı tercih ettim beyaz arabaya daha hoş gidiyo bence bide mesela sinyal turuncu siyah film bunun tonunu koyulaştırıyo ama kırmızı nası etkiler bilmiyorum
valla zevk meselesi ama ben siyahı tercih ettim beyaz arabaya daha hoş gidiyo bence bide mesela sinyal turuncu siyah film bunun tonunu koyulaştırıyo ama kırmızı nası etkiler bilmiyorum
BENDE ONU DİYODUM BNM ÇEKTİRMEK İSTEDİĞİM ÖYLE ÇOK KOYU DEĞİL MESELA GERİ VİTES LAMBASI VS. İYİ GÖZÜKÜRMÜ BNM İSTEDİĞİM ENJOY FARI GİBİ AÇIKKÇA SÖLEMEK GEREKİRSE BN DOĞAN GÖRÜNÜMLÜ ŞAHİN MİSALİ ENJOY GÖRÜNÜMLÜ GL YAPMAK İSTİYORUM