stopları karartma

ya sizin yaptıklarınz şu astranın yeni tiplerinde olan gibi olmamış sanki öyle nasıl yapabilirim??

aseton cıkarır

arkadasalar niye boyuyosunuz stoplari gidin 25 ytl ye film cektirin hem mat olmaz hemde boyayla falan ugrasmazsiniz... ben arka sinyallere film cektirdim cok guzel oldu herkese tavsiye ederim...

hasan g ve pharuck isimli arkadaşların gönderdiği resimlerdekiler gerçekten güzel.o şekilde parlak olursa bende yapmayı düşünüyorum.hasan arkadaşımız yardımcı olursa sevinirim..sanırım onunda yan taraflar kırmızıydı?

arkadaşlar bugün gittim ufak tüp motip marka boyadan aldım ama güvenemediğim için ilk önce plastik saydan bi cisimde denedim kuruduğunda mat olduğunu gördüm hiç güzel bi malzeme değil.birşeye benzemiyo yani.

slm bence boya falan yapma her yerine aynı miktarda boya atamazsın reklamcılarda transparan siyah folyolar war onlardan yaptır ben öle yaptırdım harika oldu bence

ya bu stoplara film çekmiyolar mı? benim bildiğim filmle karartılıyor

slm bence boya falan yapma her yerine aynı miktarda boya atamazsın reklamcılarda transparan siyah folyolar war onlardan yaptır ben öle yaptırdım harika oldu bence

resimler varsa eklermisin.birde benimki corsa olduğu için bi eğim var stoplarda folyo nasıl uygulanabilir katlanma yapmaz mı?

resimler varsa eklermisin.birde benimki corsa olduğu için bi eğim var stoplarda folyo nasıl uygulanabilir katlanma yapmaz mı?

cast folyo denilen bir tür folyo var..sıcakla birleşince her şekle girio:good:

bu folyonun uygulandığı resm varsa paylaşabilrmisniz??

Geri