stopları karartma

br1.jpg

bu resimde boyama tekniği kullanılmış...

ama bence gerek yok...diyelim ki aracınızı satıcaksınız...nolucak peki bu boya???

ama folyoda direk çıkart gitsin...aynı eski haline geri döner...

ankarada ostime yakınım...isteyen olursa araştırabilirim şeffaf folyoyu...
http://i83.photobucket.com/albums/j290/blackmagicgti/br1.jpg

boya iyi değil arakdaşlar ben aldım bi tüp ama ölece duruyo seffaf bi plastik üzerinde denedim yapmadan önce bayaa kötü bişey değdirmedim bile.ama filmi düşünebilirim.

boya filmden daha güzel duruyor açıkçası.film çok şahin işi kaçıyor gerçi boya da öle ama komple film çekmek fln daa kötü duruyor...

boya iyi değil arakdaşlar ben aldım bi tüp ama ölece duruyo seffaf bi plastik üzerinde denedim yapmadan önce bayaa kötü bişey değdirmedim bile.ama filmi düşünebilirim.

boyamanın teknikleri var...önce zımpara yapıyolarmış 0 numara ile

abi bide olmadığını düşünsenize.çıkarmak istediğimizde zımparayla çizilmiş bi stop =)

boyacılar ne güne duruyor.10-20ytl'den kaçmak için o riski almaya değmez.risksiz iş için ehline başwurmak lazım arkadaşlar...

kendi deneyimimi yazıyım
tuning line marka stop boyası tek katta parlak oluyo ama çok homojen sıkmanız lazım ama ben hiç sonradan yapılan boyaların enjoy gibi durduğunu görmedim kendi aracımda dahil

walla ben kırmızı cam flimi çektim cokta guzel oldu tawsıye ederım..

ben boyadım kayseride cogaldı siyah stop Astra G Çok memnunum valla resmini çekip gidiyolar aynısını yapıyolar :D
s7300390li6.jpg

Geri