Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
peki hadi sıkıldık vazgeçtik. daha sonra bu boyayı nasıl çıkartabiliriz? benzinle falan silmek yeterli mi? stop camına bir zararı var mı? ben de enjoy far ve stopu almayı düşünüyorum. yok yere 400 ytl bayılmayalım
bende yaptrdım.3kat boya atmak tam tadında yapıyor aracı ama adam 4. katı attı ben dur diyene kadar gerçi gene de güzel oldu.boyacıya 20 boyaya 15lira werdim.sonuç bence gayet de güzel...
stopları boyamak için buradan gelecek cevabı bekliyorum. boyayan arkadaşlar boyayı sonra nasıl çıkarıdılar. tiner ve ya benzin işe yarıyormu çıkarmak için. bir de ön far içini boyarsam sıcaklıkla deforme oluyor mu?
stopları boyamak için buradan gelecek cevabı bekliyorum. boyayan arkadaşlar boyayı sonra nasıl çıkarıdılar. tiner ve ya benzin işe yarıyormu çıkarmak için. bir de ön far içini boyarsam sıcaklıkla deforme oluyor mu?