stopları karartma

apachı işi olmasın hocam bırak boyayı corabu dantelı njoy stop al cıkmacıan!:..

sadece stop boyama apachimsi ama 3kat atarsan astra g için konuşuyorum çok tatlı oluyor.geçici bir çözüm için ideal bana kalırsa.ben memnunum....

ben birtane stopu boyanmış alman astrası görmedim o yüzden buna özentilik diye bilirsin ama zevk meselesi işte sennkide sana göre güsel

e sen de istnbuldasın ben sürü sepet kırmızı stoplu astra gördüm.siyah boyayan pek yok ama kırmızı boyalı çok görüyorum.e5te caddede.nişantaşı we etilerde ise doğru düzgün astra bile görmüyorum:)

etilerde stopları siyah boyalı bi astra f var:) plakasıda NGG 75..f kasa ama idare edicen artık dewilking:)

aahahha:) gördüğüm zaman artık bikaç selektör atarım.hem plakanı da aldım:p faça astra g vd 9389'a dikkat diyim bende...

Aksaray dan almış olduğum stop boyasıyla boyadım. büyük tüpü tamamen bitirdim. bu hali aldı.eski ve boyanmış hali.
dsc04797mp3.jpg
http://img266.imageshack.us/my.php?image=dsc04797mp3.jpg

Son düzenleme:
yaa boyandıktan sonra stoplar mat gözüküyor.ilk baştan beri düşünüyordum ama artık iyice canımı sıkıyor.acaba pasta-cila sırasında stoplara da cila attırsam bir çözüm olabilir mi arkadaşlar...

beyler ne güzel ledli veya baska çeşit stoplar var hem ucuz hemde sıkıntı cekmezsınız burda bırısı stopları siyah olsun diye iice bi boyamıs cocugun babası konyaya gitmiş gece tabi stoplar belli olmadıgından arkadan vurmuslar bence 2.el uygun stoplar var ben onları tavsiye ederim bende çok düşündüm boyamayı ama 150 ytl siyah taban stop aldım gayette menunum hemde arabanın havasını degiştiriyo...

yaa boyandıktan sonra stoplar mat gözüküyor.ilk baştan beri düşünüyordum ama artık iyice canımı sıkıyor.acaba pasta-cila sırasında stoplara da cila attırsam bir çözüm olabilir mi arkadaşlar...

ben tek kat attım parlak şu an
daha öncew 2 kat attım mat olmuştu bingosille silip çıkardım
derici arkadaşın yaptığıda mat olmuş sanırım mat inanın hiç hoş durmuyo yapılmasa daha iyi bence
bence koyu renk yapmak istiyorsanız şöyle yapın tekkat atın ama spreyi akmayacak kadar çok sıkın

Geri