Taksim Gezi parkı #direngeziparkı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yezocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu olasılığa karşı bu konuyu açtım. Facebook twitter yokken biz vardık. Bilgi akışı devam etsin diye arkadaslar bu baslik. Birbirimize düşelim diye değil

An itibariyle son durum bilgilerini paylasalım lütfen

Başkanım burada ortalık çok fena :D telefondan videoya çekip forumda paylaşmayı düşünüyorum

ne kadar çabuk gaza gelen bir milletiz..neymiş polis panzerle ezmişmiş yok bilmem kaç kişiyi öldürmüşmüş yok 1000polis istifa etmişmiş....meselenin 3-5 ağaç olmadığını bilebiliyorsak keşke arkasında oynanan oyunlarıda görebilseydik....bu ülke 80 öncesinde bu durumları çok yaşadı....gene mi aynı durumları yaşamak istiyorsunuz....hiç bir aklı selim yapılan bu olaylara destek vermez....eğerki bir alıp veremediğin varsa beğenmiyorsan SANDIK geldiğinde yaparsın eylemini en güzel şekilde...ne polisin ne esnafın ne ülken zarar görür...

ne kadar çabuk gaza gelen bir milletiz..neymiş polis panzerle ezmişmiş yok bilmem kaç kişiyi öldürmüşmüş yok 1000polis istifa etmişmiş....meselenin 3-5 ağaç olmadığını bilebiliyorsak keşke arkasında oynanan oyunlarıda görebilseydik....bu ülke 80 öncesinde bu durumları çok yaşadı....gene mi aynı durumları yaşamak istiyorsunuz....hiç bir aklı selim yapılan bu olaylara destek vermez....eğerki bir alıp veremediğin varsa beğenmiyorsan SANDIK geldiğinde yaparsın eylemini en güzel şekilde...ne polisin ne esnafın ne ülken zarar görür...
80 öncesi halk bölünmüş kendi içinde çatışıyordu bugün yaşananlar çok farklı halk birlik olmuş sokakta hükümet halka saldırıyor bu hiç bir devrimde yaşanmamıştır

kimse hükümetle çatışmıyor.....orda halk halkla çatışıyor.....bunu görün yani...hükümetle derdi olanın yeri sokak değildir..

benimde hükümetle derdim var...ama kalkıpta sokağa çıkıp polisi esnafın dükkanını taşlamıyorum...her şeyin yeri ve zamanı var.....şu anda yaşananlar 3 gün sonra unutulacak herkes kendi hayatına dönecek.1mayıstada böyle oldu....bugünde böyle olacak.....nedense bugün oralarda olanlar seçim zamanlarında hiç piyasada yoklar...bu ülkede arap baharı olmayacağını taksimin tahrir meydanı olmayacağını anlamışlardır umarım....

şunu sormak istiyorum 5gün sonunda ne elde edildi???

Son düzenleme:
hala anlamakta güçlük çeken anlamak istemeyen kesime bu sözler..

Bu sadece bi parka verilen tepki değil ki. Anlamak istemiyosunuz !! Bu kürt açılımı'na halkın veremediği tepki , 28 şehide veremedigimiz tepki , kelle dediğin sehitlerin annelerinin tepkisi , % 50'ye tepki , parsel parsel sattığın topraklarin tepkisi , zamlarin tepkisi , çiftçinin tepkisi , işçinin tepkisi , öğretmenin tepkisi , öğrencilerin tepkisi , üniversitelerin* tepkisi , uludere olayinda terorist ailelerine döktüğün milyarlarin tepkisi , villalar yuzunden kaybolan agaclarin tepkisi , egitimin tepkisi , egitimsizligin tepkisi , 3.kopru icin katlettigin 650000 agacin tepkisi , "anani da al git" dedin ya annelerin tepkisi , medyada yazmayanlara tepki , reyhanli olayindaki suskunluguna tepki , yasakladigin milli bayramlarimiza tepki , kizinin haketmeden aldigi 52bin lira maasa tepki , askerligini yapmayan ogluna tepki , sayin aldigin polise tepki , silivriye tıktığın askerlerimize tepki!!

Bazıları hala üç beş ağaç zannede dursun; Kesinlikle konunun özeti budur...

Bu ülkede 80 den önce yaşananları sen duydun/okudun, ama ben bizzat yaşadım. O zaman da polis POL-DER POL-BİR diye ikiye bölünmüştü, tıpkı gençlerin ve vatandaşların SAĞCI SOLCU diye bölünmesi gibi. Bugün yaşananlarda ise faha farklı. CHP, MHP..... ve diğer parti mensupları ile kürdü, lazı, GS lisi FB lisi, yerlisi yabancısı birleşti, kime karşı biliyormusun? Dediğim dedik çaldığım düdük diyen, bunu derken de kimseyi takmayan birisine karşı. Arınç'ın son yaptığı açıklamaları dinlediysen onun bile artık Başbakanla aynı fikirleri paylaşmadığını görmen gerekirdi.

kimse hükümetle çatışmıyor.....orda halk halkla çatışıyor.....bunu görün yani...hükümetle derdi olanın yeri sokak değildir..

ne mi elde edildi? buyur hocam...

22314748390927502116586.png

elde edilen bu... ama inatla halkın parkını halka açmayan polistir tüm bunların sorumlusu... neden geri çekilmediler? geri çekilseler halk bir kaç saat alkışlıycak iki şarkı türkü söyleyecek ve evlerine dönecekti... mahkeme kararı olmasına rağmen barikatlar gaz bombalar biber gazları ne oluyor?

zaten görmek istemediğiniz bir olguyu burada size anlatmak yersiz, fikriniz ve zikriniz değişmeyecektir (zaten öyle ibr beklentimde yok)

zaman gösterecek neler elde etmişiz neler edememişiz...

benimde hükümetle derdim var...ama kalkıpta sokağa çıkıp polisi esnafın dükkanını taşlamıyorum...her şeyin yeri ve zamanı var.....şu anda yaşananlar 3 gün sonra unutulacak herkes kendi hayatına dönecek.1mayıstada böyle oldu....bugünde böyle olacak.....nedense bugün oralarda olanlar seçim zamanlarında hiç piyasada yoklar...bu ülkede arap baharı olmayacağını taksimin tahrir meydanı olmayacağını anlamışlardır umarım....

bilip bilmeden ne konuşuyosunuz,panzer gayet gözümün önünde 2 kişiyi altına aldı kızılayda,biraz araştırın sonra konusun.Allahın teröristlri meydanlarda istediğini yapıyo,doğayı yada Atatürk ü savunanlar mı meydana cıkamıyacak ?

Geri