Taksim Gezi parkı #direngeziparkı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yezocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
5 gün sonunda elde edilen yürütmeyi durdurma mı??bunun içinmiydi bu kadar kavga gürültü...keşke mahkeme biraz daha acele etseydide olaylar bu noktaya gelmeseydi....bu ülkede kimse polis düşmanlığı yapmasın....hiç bir polis durduk yere duruma müdahale etmez....dokunulmadığı sürecede dokunmaz....

Askeri/polisi bu formda savunan kişilerin başında ben gelirim, hiç bir devlet görevlisine toz kondurmam, zira onların görevi öncelikle devletimi korumaktır, ama görevini adam gibi yapmayan, kendi vatandaşına sadistce saldıran kişi kim olursa olsun savunmam aksine o kişiye kin beslerim. Orada postalla, gaddarca tekme yiyen kişi senin annen, bacın, kızın,yakının olsa o hareketi yapan askere/polise aferim mi diyeceksin? Olmaz öyle şey kardeşim. Protesto hakkı yasal bir haktır, insanlar bu hakkını kullanırken tabiki kimseye zarar vermemeleri gerekir. Demirel'in bu konudaki hoşgörülü yaklaşımı hep aklımdadır "bırakın yürüsünler, yürümeyle yollar aşınmaz" derdi.

Bu arada konu dışı olacak ama forum yöneticilerine çok ama çok teşekkür ediyorum.

Normalde forumun kurallarına aykırı gibi görünse de bu kadar önemli bir toplumsal harekete forumda yer vermeleri beni gururlandırdı. Ne yalan söyleyeyim, son zamanlarda biraz sıkılmıştım ama Opelim.net şu tavrıyla yakışanı yaptı, beğenimi kazandı.

Tekrar teşekkür ederim!

polisin neyini kötülemicekmişim,gayet insanalrın canına durduk yere kastediolar,2 bucuk milyar maaşla ........ oluyolar.Ben aylık 5 vereyimde kendi anasına babasının suratına sıksın sıkar,parayla hareket eden ucuz insanlardır artık gözümde.
ne iş yapıyorsun merak ettim?
Bu arada konu dışı olacak ama forum yöneticilerine çok ama çok teşekkür ediyorum.

Normalde forumun kurallarına aykırı gibi görünse de bu kadar önemli bir toplumsal harekete forumda yer vermeleri beni gururlandırdı. Ne yalan söyleyeyim, son zamanlarda biraz sıkılmıştım ama Opelim.net şu tavrıyla yakışanı yaptı, beğenimi kazandı.

Tekrar teşekkür ederim!
opelim.net'i bu yüzden seviyorum işte bende. burası bu yüzden sıcak ve kalıcı. o yüzden bağımlılık yapıyor. ;)

bugün batının herhangi bir ilinde polise atıp tutanlar doğuda bir olayın içinde kaldığı zaman ne yapar merak ediyorum....insanın canı ortaya geldi mi bugün köpek dediğinin o insanların arkasına sığınırsın.....

o zaman aynayı çevirelim, bugün seni koruyanlar (bizim köpek dediklerimiz) , yarın iktidar değiştiğinde kafana sıkarsa ne yapacan eywallah paşam mı diyecen, ne çektin doktor sen :maden:

benim polis akrabamda var yunus arkadasımda var o konuda sıkıntı yapma,ben bugüne kadar her zman demişimdir polis devletmizin iyi ki varlar,gece bakarım rahatca dolaşıyosam onların varlığından bunun gayet bilincindeyim.Fakat şu bikaç gndür gördüğüm manzara ve bugun kızılayda bizzat panzerin iki kişinin üstüne sürüp ezmesi YAZIK dedirtti.Cidden yazık,bu vatanı bölenlere,kardeslerimize kursun sıkanlara bunlar yapılmazken masum isnanlara bu denli canice davranılması YAZIKKK !

Arkadaşlar görevini adam gibi yapan polislerimiz de var. O nedenle genelleme yapmayınız.

bi iş yapmıyorum nolduk neden merak ettin?

M2-36%20(4).JPG

Bugün Antakya da çok karışıkmış. Birkaç farklı yerden duyduğum olaya bakınız.

Göstericiler sloganlar atıyor v.s. polis karşısında bekliyor v.s. Sonra polisle çatışmaya başlanıyor. Polisin durumu kötülemeye başlayınca askerden yardım isteniyor ve halkla polisin arasına asker giriyor. O esnada her şey duruluyor ve halkın "En büyük asker bizim asker" sloganları attığı duyuluyor.

Bu millet asker millettir. Bunu sindiremeyenler anlayana kadar okusunlar.

http://www.atayurtgazetesi.com.tr/i...oestericiler-sakinleti&catid=1:manet&Itemid=2

ankarada yaşananların video linkini atmıştım onu bile kkaldırmışlar.. amaç nedir ?

Geri