Taksim Gezi parkı #direngeziparkı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yezocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bi iş yapmıyorum nolduk neden merak ettin?

özel bir sebebi yok. ben öğretmenim ve atanamadığım için polis olmak için başvurmuştum da... umarım sizler daha iyi şartlarda iş bulma olanağına sahip olursunuz da hayatta başka sorunlar sırf bu yüzden kapınızı çalmaz.

...benim aklımdan hiç bir zaman polisi taşlayım çivi atayım molotof atayım diye geçmedi...yapanlar varsada karşılığını misliyle görüyorlar.....orda sende polis olsan aynı konumda olsan sende aynı şekilde davranırsın...neyse bakalım....burdan yazmaya devam edin...belki eylemlerde kazanılanlar artar herşey gönlünüzden geçtiği gibi olur....bana müsade......

Geçen gün haberlerde Şanlıurfa'da yapılan ihaleden sonraki tarafların kavgasını seyrettim. Taksim'de veya üniversitelerde aslan kesilen devlet görevlileri nedense o kavgaya müdahale edemediler, adeta adamlardan tırstılar ;)

Bu millet asker millettir.

bu söz sadece bazı kesimin çıkarları doğrultusunda yıllaca söylenmiş bir yalandır. benim milletim savaşçıdır, kılıcı keskindir yüreği temizdir. ama asla birilerini öldürmek için yaşamaz. sırf birileri daha rahat yaşayabilsin diye yıllarca çocuklara ilkokuldan itibaren tek tip saç ve üniforma giydirdik. zihinlerine öyle işlesin ki her zaman saygı göstersin diye. BEN TÜRK'ÜM VE ASKER DEĞİLİM. DÜŞMANIMA GADDAR DOSTUMA SEVECENİM. BEN TÜRK OĞLU TÜRKÜM.

Hepimizin polis eşi dostu akrabası vardır. Evet polis emir kuludur söylenileni yapmakla yükümlüdür. Evet halkı polisle karşı karşıya getiren devlettir.
Ancak nişan alarak(kafa hizasında) gaz bombası atan, kenar köşede yemeğini yiyenlere su sıkan, yakaladığı insanlara 4-5 kişi birlikte tekme tokat girişenlere polis mi denir başka bişey mi acaba??..

Şuanda en az 100 araba en az o kadarda insan topluluğu ellerinde bayraklarla yoldan geçiyorlar bunu mutlaka görmeniz lazım :)

Geçen gün haberlerde Şanlıurfa'da yapılan ihaleden sonraki tarafların kavgasını seyrettim. Taksim'de veya üniversitelerde aslan kesilen devlet görevlileri nedense o kavgaya müdahale edemediler, adeta adamlardan tırstılar ;)

bu konuda sana sonuna kadar katılıyorum Savaş abi. işte zaman insanın zoruna gidende bu değil mi? iki yüzlülük riyakarlık ve taraflılık.

şeffaf olmadıktan sonra istersen dünya sultanı ol ne fayda.

...benim aklımdan hiç bir zaman polisi taşlayım çivi atayım molotof atayım diye geçmedi...yapanlar varsada karşılığını misliyle görüyorlar.....orda sende polis olsan aynı konumda olsan sende aynı şekilde davranırsın...neyse bakalım....burdan yazmaya devam edin...belki eylemlerde kazanılanlar artar herşey gönlünüzden geçtiği gibi olur....bana müsade......

Bizim milletimiz de oraya "polise taş atalım molotof atalım" diye çıkmadılar.. 15. sayfadaki yorumumu okuduysanız anlarsınız.. ama "siz" nedense polise karşı savaşmak olarak algılıyosunuz.. sadece biraz düşünün diyorum.. sadece "biraz"..

bu söz sadece bazı kesimin çıkarları doğrultusunda yıllaca söylenmiş bir yalandır. benim milletim savaşçıdır, kılıcı keskindir yüreği temizdir. ama asla birilerini öldürmek için yaşamaz. sırf birileri daha rahat yaşayabilsin diye yıllarca çocuklara ilkokuldan itibaren tek tip saç ve üniforma giydirdik. zihinlerine öyle işlesin ki her zaman saygı göstersin diye. BEN TÜRK'ÜM VE ASKER DEĞİLİM. DÜŞMANIMA GADDAR DOSTUMA SEVECENİM. BEN TÜRK OĞLU TÜRKÜM.

Hocam konu dağılmasın. Bunu ayrı bir zamanda, ayrı bir başlıkta kanıtlayayım. Sen kendini asker hissetmeyebilirsin ama bu, bu milletin asker millet olduğu gerçeğini değiştirmez. Biraz bu yönde tarih okusan bile yeterli olur. Üstelik okuldaki tek tip saç ve üniformanın askerlikle uzaktan yakından hiçbir ilgisi yoktur. Bir eğitimci olarak bunu bilmen gerekir.

ne olursa olsun yaşlı insanları coplamak,suratına gaz kapsülü atmanın,helede panzerle üzerlerinden gecmenin hiç bir acıklaması,haklı yanı yoktur.Eylem bitti noldu otobüste polis vardı.Arkadasım sende bu vatanın insanısn bende,bu şiddete ne gerek var benm anlamadığım bu.

Geri