Taksim Gezi parkı #direngeziparkı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yezocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
fırsatçı p...nkler.

Son düzenleme:
Ünlü oyuncu Mahsun Kırmızıgül, "Gezi Parkı'na siyaset yapmaya gelen politikacıların" kovulmasını istedi.

Taksim Gezi Parkı'na siyaset yapmaya gelen politikacılar olduğunu savunan ünlü oyuncu, "Siyaset yapmaya gelen politikacıları Gezi Parkı'ndan kovmalı. Sağduyulu insanlar, politikacıların oyununu görmeli ve tepki göstermeli" ifadelerini kullandı.
alıntıdır.

Süreç çok ciddi bir hal almaya başladı. Provokatörler iş başında!

Yazık oluyor gerçekten yazık!

Haklıyken haksız duruma düşülecek.

Hocam akşam üstü Taksim'e 300 tane sivil polis yollandı, devletin resmi elbiseli binlerce polisi olayları yatıştıramadı da bu ilave 300 sivil polis mi bastıracak, adamların niyeti belli işte ;)

Durmak yok zulüme devam............

Hocam akşam üstü Taksim'e 300 tane sivil polis yollandı, devletin resmi elbiseli binlerce polisi olayları yatıştıramadı da bu ilave 300 sivil polis mi bastıracak, adamların niyeti belli işte ;)

Abi, işin açığı yazamadım.

Sen emeklisin, ben çalışanım.

Şimdi eve girdim.Bütün akşam kızılay güvenpark,tunus,tunalı,ayrancı,dikmen,bahçeli,konur,meşrutiyet,mithatpaşa taraflarında geçti.Kısacası eylem bazında neredeyse Ankara da gitmediğim yer kalmadı maalesef durum içler acısı.Ne Gezi parkı,ne Akp hükümeti,ne de polisin aşırı şiddet göstermesi.Olaylar maalesef başka yerlere doğru çekiliyor.Provakatörler iş başında.İnşallah Türk milleti sağ duyusunu bir kenara bırakmaz da olaylar istenmeyecek noktalara gelmez.Allah Türk milletinin ve Türkiye Cumhuriyetinin yardımcısı olsun...

Antakya yavaş yavaş karışıyormuş. Gece uzun olacağa benziyor.

Şimdi eve girdim.Bütün akşam kızılay güvenpark,tunus,tunalı,ayrancı,dikmen,bahçeli,konur,meşrutiyet,mithatpaşa taraflarında geçti.Kısacası eylem bazında neredeyse Ankara da gitmediğim yer kalmadı maalesef durum içler acısı.Ne Gezi parkı,ne Akp hükümeti,ne de polisin aşırı şiddet göstermesi.Olaylar maalesef başka yerlere doğru çekiliyor.Provakatörler iş başında.İnşallah Türk milleti sağ duyusunu bir kenara bırakmaz da olaylar istenmeyecek noktalara gelmez.Allah Türk milletinin ve Türkiye Cumhuriyetinin yardımcısı olsun...

İşte korktuğum buydu!

Allah yardımcımız olsun!

Eylemi bu dakikaya kadar düzgünce getirdiysek bundan sonra da provokatörlere pabuç bırakmayız inşallah...

Geri