Taksim Gezi parkı #direngeziparkı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yezocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İsparta sampiyon kokorec biber gazimdan etkilenen arkadaslarimiza limon vermeyi cok gormustur lutfen bunu dikkate alalim...

Bugünlerde yaşananlarla direkt bağlantılı değil belki fakat, kokoreççilerin çoğu artık kokoreçi "derin dondurulmuş" halde alıp çözdürerek yapıyor. Yani işin kolayına kaçıp, insanlara sunni dondurucu satıolar aslında ve sadece gelen paraya bakıyorlar. Sır yüzden yıllardır tek porsiyon kokoreç dahi yemiyordum. Bu haberle birlikte...

...............

Oldu mu şimdi? Buradaki pek çok kişi acımasızca vatandaşına saldıran polisleri eleştirdi, görevini layıkiyle yapanları değil. Ben burada polisler için yapılan hakaretlere karşı çıkarken sen geldin hepimizi vatan haini yaptın, yetmedi o.ç. ları dedin. Yaptığın yoruma bakılırsa iki günlük yorgunluğun psikolojini bir hayli bozmuş. Kötü söz sahibinindir derler, o nedenle buradaki arkadaşlar için kullandığın o tabiri de aynen sana iade ediyorum, buradaki hiç bir üyemiz O.Ç. değildir.

Son düzenleme:
en cok da sizin uzerinize alinmaniza uzuldum.. ozr dlrm.. bazilarini tenzih ederim

İnsanlar hala işin ciddiyetinin farkında değil...
Ben antalya lara da oturuyorum havaalanından dönerken muratpaşa belediyesinin önünde baktım yol kapalı bu arada yolda gelirken insanlar evlerinin lambalarını açıp kapatıyor yoldaki kalabalıkta sanki maç şampiyonluğu kutluyor akıl ziyanları...
Hani esas deprem olmadan hafif bi şiddetle iki üç saniyelerinde ev sallanırda insanlar gülerek aaa deprem oldu diye gülerler ama hemen arkasından gelebilecek olan o 8 şiddetinde evleri yıkan canları alan depremi hiç düşünmezler ya...
Üzülüyorum bu kadar salağa... Ciddiyet yok insanlar istanbulda kafaları gözleri patlıyor,zalimce zulme uğrarken bu kadar adam burada toplanmış en ufak bir ciddiyet yok güya eylem yapıyosun arabalarda müzik açık ellerinde alkolle piiz herkes.. Sanki şampiyonluk kutluyor...

en cok da sizin uzerinize alinmaniza uzuldum.. ozr dlrm.. bazilarini tenzih ederim

Genç kardeşim sana oranla yaklaşık 2 katı yaştayım, Doğal olarak senden daha fazla şeyler gördüm, muhtıra gördüm, balans ayarları gördüm, ihtilal gördüm, 12 eylül döneminde hem memur hem de üniversite öğrencisiydim, ihtilal neticesi okulumuz kapatıldı, yani mağdur oldum ama oturup da hiçbir zaman askere faturayı kesmedim. Siyasilerimiz ülkeyi adam gibi yönetselerdi de keşke ülke olarak o günleri asla yaşamasaydık.
Gördüğüm kadarıyla şu an yaşananlarla o günlerde yaşananlar arasında fark var. Hiç bir dönemde güvenlik güçlerinin vatandaşa bu şekilde baskı yaptığını, orantısız güç kullandığına şahit olmadım. Devlette birileri emreder, diğerleri emri uygular ama sonuç başarılı olursa madalya amire, başarısız olursa fatura astlara kesilir. Bugün aslansın kaplansın diye sizleri gaza getirenler yarın dara düştüğünüzde yanınızda olmazlar, o zaman gene yanınızda bu halk olacaktır ama bakalım o zaman bu halkın yüzüne nasıl bakacaksınız (lafım aşırı gücü zevkle kullanan, zalim görevliler içindir). Hayat acımasızdır, gün gelir insanlar dara düşer ve hiç ummadığı kişilere muhtaç olurlar.

Ben yorumunu sildim, görüşlerini paylaşmak, içini dökmek veya yaşadıklarınla ilgili olarak yeni yorumlar yapabilirsin. Yapacağın yorumlar faydalı olursa bizler de yanlış bildiklerimizin doğrusunu öğrenmiş oluruz.

https://www.facebook.com/photo.php?v=125832147621746
Bir yanda hizmet ettiğimiz asayişini sağladığımız halk diğer yanda emirlerimizi aldığımız aynı halkın seçmiş olduğu hükümet tam bir aile kavgası keşke bu yaşananlar vermiş olduğumuz şehitler için olsaydı ama umursanmadı görmezden gelindi unutuldu bu kavganın sonunda tek bir kazanan var o da biber gazı üreticileri...
aşağıdaki resimde büyük ihtimalle yurt dışında çekilmiş bir resim gurbetçi kardeşlerimizden kafaları öyle karışmış ki ellerinde tuttukları resimlerin ve idiolojilerin bile kim olduklarını tanımaz hale gelmişler Türkiyede durum pek farklı değil ya peki bu cehaletin sorumlusu kim?Tabi ki yine suçlu biz ve seçmiş olduğumuz yöneticiler...Mecliste türlü savsatalarla vakit harcayan kendi maaşına gelince aslan payını alan cebini dolduran seçim zamanı kapı kapı dolaşan ve bir daha uğramayan doğuya batıya atayacağı öğretmeni olsun doktoru olsun üç kuruş maaşı çok görenler sokaktaki kavgadan dağdaki ve şehirdeki terörden hepsinden de sorumlu olanlar bunlardır bir değişim gerekiyorsa bir kavga gerekiyorsa işte bunun için edilmeli...
Kalksın tüm dokunulmazlıklar ne kadar vekil bakan üst düzey yönetici varsa hepsinin seceresi araştırılsın kim bunları nasıl elde etmiş açıklansın herkez yediği lokmanın hesabını versin birisi asgari ücretle geçinmeye çalışırken işsizlikle mücadele ederken diğeri kapısının önünde şöförüyle uşağıyla villasında derebeyi gibi yaşamasın herkes insanca yaşasın bakın o zaman kavga kalıyormu bakın o zaman suç kalıyor mu..

Ekli dosyalar

• 970934_505004999568650_304373226_n.webp
    970934_505004999568650_304373226_n.webp
    35.5 KB · Görüntüleme: 25
Hayır benim anlamadığım bu kadar tantana , olaylar oldu , daha hala o biri çıkıpta istifa haberini vermiyor , enteresan gerçekten

Geri