düz mantık yaptığında polisin oraya da müdahale etmesi lazım. toplananı dağıtıyolar normalde![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
düz mantık yaptığında polisin oraya da müdahale etmesi lazım. toplananı dağıtıyolar normalde![]()
Devletin kuruluşları (Türk Telekom, Petkim ,tüpraş, tedaş, tekel, eti maden, igsaşile başlayan ve toplamda 137 tatlı karlı Milli Devlet Kuruluşlarının) satan nedir peki?
Sevgili vatandaşım, iyi güzel de... 2008'de ben Internete 26 TL, Sabit telefon'a 9TL (şaka gibi değil mi? ancak istersen fatura görüntülerini yayınlayabilirim) öderken... Türk Tlekom özelleştirilmesi sonrası 2013'te Internete 68TL , sabit telefona da 23TL ödüyorsam, bu şekilde dalavere ile ekmeğimi birilerine yediriyorsam, ona da ne dersiniz? Burada ben de ekmeğimin kabadayısıyım!
Burada vurgulamak istediğim nokta: Örneğini verdiğim bu sorunda; Taksimdeki gösterici veya provakatör o kamu zararını vermeden çok çok önce bana bu zarar verilmeye başlanmıştı zaten! O göstericinin verdiğ zararı "savunmak" gibi bir noktaya düşürmeyin beni, fakat o gösterici 1 milyon $ zarara yol açsa, 76 milyonluk ülkedeyiz. Oysa bir zamanlar "milli" olan kuruluşların şimdiki özelleşmesinden oluşan kazık o 1milyon doların birkaç bin katı. Buraya dikkat çekmeye calışıyorum.
yoksa beni de AKP, CHP ve MHP gibi isimler ilgilendirmiyor. İlk ikisine de oy vermedim, 3.süne oy verdim ancak ilk 2'sinden farklı olmadığını anladım. Açık oldu mu?
Serhat Bey, Şöyle bir iddia var; Gelelim Tekel konusuna. Sayın Cemil Çiçek iyi bilir, oğlu orada, Sigara AŞde yönetim kurulu üyesidir, yakından takip ediyordur Tekeli. Siz Tekeli 292 milyon dolara sattınız.
Alan kişi 920 milyon dolara sattı. Aradan çok kısa bir sürede 608 milyon dolar kâr etti mi? Etti. Şimdi siz bugün neyi konuşuyorsunuz? Tekel işçisine vereceğiniz 25-30 milyon dolarlık parayı konuşuyorsunuz.
Videosu:
http://www.youtube.com/watch?v=dz8K6qw7Yc8
Diğer:
http://www.youtube.com/watch?v=ER_fAnMLd2E
Adamı yada mensubu olduğu partiye mesafeli olsanız da, kulak vermekte fayda var.
2008 de 4gb kotalı 250 mbps hızlı intenete 26 tL ödüyorsunuzdur. sabit telefona ödediğiniz ise sabit ücrettir ancak bedava konuşma üçreti yoktur.
şimdi ödediğiniz 68 TL sınırsız 8000mbps hızlı internete, 23 tl ise size ayda 150 dakikalık konuşma imkanı veren sabit pakete ödediğiniz ücrettir.
ayrıca telekomun sadece %55 i özelleştirildi...http://www.oib.gov.tr/telekom/turk_telekom.htm
ayrıca bildiğim kadarı ile sadece 21 yıllığına işletme hakkı verildi.. Şu anda kaynak bulamadım.....21 yıl sonra tüm haklar (şu anda süre daha az ) tüm hakları ile devlete devredilecek...
http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/14622063.asp buradaki yazının en son parağrafını aynen alıntı yapıyorum..
2004te abone sayısı 19.1 milyon, arama trafiği 65.2 milyar dakika olan sabit telefonun; 2009 sonunda 16,5 milyon aboneye, arama trafiğinin 22.9 milyar dakikaya düşmesinin, aynı dönemde mobil telefon abonesinin 34.7 milyondan 62.8 milyona, arama trafiğinin de 20.3 milyar dakikadan 108.2 milyar dakikaya çıkmasının bir nedeni de bu mu acaba?
Sabit telefonla görüşmenin ortalama yüzde 50 pahalı olması, standart hattın yaygın olması ve indirimli özel tarifelerden abonelerin büyük kısmının yararlanmaması ile ilgili.
Tarife olayını ve vatandaşın lehine
olan özel tarifeleri bir başka yazımızda
ele alacağız.
Sizden alıntı yapıyorum diye size karşı bir tavrım yok yanlış anlamayın.
Sorun bazı şeyleri, ya bize anlatmıyorlar ya da anlattırmıyorlar...
Neticesinde hepimiz bu ülkenin evlatlarıyız.Birbirimize saygı ve sevgiyi kaybettiğimizde tüm değerlerimizi kaybederiz.
Benim AKP li olan, CHP li olan, MHP li olan, protestolara katılan, protestoları eleştiren bir çok arkadaşım var.
Hepsinin haklı olduğu ve haksız olduğu konular var...Eğer bunların farkına varırlarsa aslında hiçbir sorun olmadığını anlayabiliyorlar.... Bir de siyasetçiler bunun farkına varsa ne güzel olur...
Hepinize iyi geceler
Üzgünüm ama size katılmıyorum. Özelleştirmeler bence doğru zamanda yapıldı
örneğin telekom
1. sebep olarak şu anda sabit hat telefon sayısı hergün azalıyor.Bu saatte kaynak araştıramadım ama cevremde sabit hattını kapatanların sayısının fazlalığı ve gecen sene şirketimize ait 2 sabit hattın kapatılması beni bu düşünceye sevketti. İnternet hizmetinin bile artık türksat, süper online, uydunet, 3G gibi alternatiflerinin olması da artık ttnetin abone sayısı hakkında düşüncelerimizi yönlendirebilir<kısaltıldı>