Taksim Gezi parkı #direngeziparkı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yezocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
engellı araclarından zaten vergı alınmıyordu kı.. engellılerın onune dahada engel koydular bakın kızmayın ama proteze hacıze ıstısna dıyosunuz bı ulkede boyle bır ıstısna olamaz bence yapmayın lutfen..
en buyuk carı acık hangı hukumette oldu
en buyuk satıslar hangı hukumette oldu
bunlarada bı bakın ve devlet su anda devamlı ılerı tarıh gerı odemelı borclanıyor hazıne uzerınden 3 yıl gerı odemesız ılerısı 30 yıl gerı odemelı borclanmalar ıle su andakı borcları kapatıyor 3 sene sonra o odemeler ne olucak pekı ? satılacak hıc bısı kalmadı onlar ne olucak
eczaneler harıcı marketlerde ılac satısı yapılcak ve bu sadece bım de olucak neden ?
dıolar kı ıste hastanelerde sırayı bıtırdık hayır ınsanlar para vermemek ıcın hastaneye gıdemıyolar devlet hastanelerınde gene sıra var ve ılacları eskıden ucuza alırken şu anda cogu ılacı devlet odemedıgı ıcın para odemek zorunda kalıyosunuz recete parası ayrı muayne ucretı ayrı alınıyor bıde buna ne demelı ? sgk neden var o zaman ?
anlasmalı bı tıp merkezıne gıttıgınızde fark ucretı bılmem ne parası o bu 100 tl nız gıdıyor buna ne demelı ?
yapmayın lutfen sız hıc hes projesını arastrdınız mı? karadenızde kesılen ve yok olan dogal alanları ? hes ın yapılmasının ne kadar gereksız oldugunu fakat sadece peskes ceklmek ıcın yapıldıgını
yada nukleer santrallerı?
bı bakın nolursunuz bunlara oyle karr verın medya herseyı gızlıyor herseyı ınternetten fotolarla belgelerle kanıtlı bunlar kı sızde trabzonlusunuz bı bakın lutfen

Nasrettin Hoca' ya yakın dostları bir gün yemeğe gelmek isterler..Nasrettin Hoca buyur eder..Misafirler için bıldırcın pişirir..Kazanın içine suyu koyar kaynatır, biberini, domatesini, patlıcanını doğrar, bıldırcınları da güzelce temizler ve pişirmeye verir..Hoca namaz kılmaya giderken misafir dostları; kazanın içindeki yemeği bir güzel yiyip sonra da şaka olsun diye içine canlı bıldırcınları bırakırlar..Hoca geldiğinde kazana bakar, canlı bıldırcınları görünce tarihi cevabı verir;

(...Ben cevapları 1 ve 2 diye ayırdım...Bunu kasti olarak yaptım çünkü Türkiye de bir nesil var ki, hatta yetişen, bunları kastederek 1. yorumu dahil ettim... 2. yorum da aklını kullanan, ibret alan, olayları süzen tahlil eden, körü körüne bağlanmayanlar için olan yorumdur):

1- ''Allah'ım şükürler olsun ki ölmüşe can verdiğini gösterdin bana...Kurban olduğum yaradan..Ne kudretlisin, ne büyüksün ya Rab..
2- Yalnız tamam büyüksün kudretlisin de ben önce kazanda suyu kaynattım; biberini, yağını, domatesi ve patlıcanını doğradım, temizledim..Sonra bıldırcınları attım haşladım yemeği pişirdim..Peki bu malzemeler nerede?

Kimisi ilk cevapta kalıyor kimisi ise 2. yoruma yükseliyor...

Dolar gevşeyince, hükümetimiz sayesinde...Dolar roketleyince Yunanistan yüzünden... kuzu eti ucuzlayınca hükümetimiz sayesinde..Dünyanın en pahalı benzini İran yüzünden....Boru döşenirken hükümetimiz sayesinde...Doğalgaz'ık faturaları, Rusya yüzünden.....İhracat artınca hükümetimiz sayesinde...İthalat patlayınca Çin yüzünden...Dersim'i bombalayan devlet değil, CHP...PKK'yla masaya oturan AKP değil, devlet...Hızlı tren yürüyünce hükümetimiz sayesinde...Hızlı tren devrilince makinist yüzünden...Uçaklar uçunca hükümetimiz sayesinde.Uçaklar çakılınca pilotlar yüzünden....Kol bacak nakli hükümetimiz sayesinde...Nakiller rahmetli olunca doktorlar yüzünden...Süt dağıtılınca hükümetimiz sayesinde...Süt bozuk çıkınca psikolojisi bozuk çocuklar yüzünden....Kandil vurulunca hükümetimiz sayesinde.Uludere vurulunca Hava Kuvvetleri yüzünden... vs vs...

Proteze haciz bi istisnadir bi kazadir ancak ozel hastane yorumuna katiliyorum kõru korune savunmuyorum ben ama engelli araclarindan vergi alinmamasi engelli istihdami onceki iktidarlarla ayni demeyin ne olur tabii ki tartisalim elestirelim hakarete karsiyim ben ayrica bu zenci ve biyikli polis resimlerini servis edenler kimler bence onlari arastirmak daha mantikli

Engelli vatandaşlarımıza tanınan ayrıcalıklar yıllardır mevcut , yani yeni bir uygulama değil. Benim bahsettiğin şey farklı bır konuydu. Onceki yillarda devletin karşıladığı ortez, protez, yardımcı tedavi araçlarında epeyce bir tırpanlama oldu, ama bu arada da bazı cihazların fiyatlarında da iyileştirmeye gidildi. Sezarın hakkını sezara vermeliyiz. Bu iktidar hergün yan gelip yatmadı, birşeyler yaptı, keşke yaptıkları işleri daha sıkı denetleseler, kaliteyi ön planda tutsalar. Duble yollar hepimizin malümu, sık sık kulanıyoruz bu yollar çok faydalı oldu ama devamlı bakımdalar, kaliteli olarak yapsalar da uzun süre tamirsiz hizmet verse fena mı olurdu, yoksa devamlı tamirat yaptırilarak birilerine kazançmı sağlıyorlar :(

Engelli istihdami onceki donemlerle mukayese bile edilemez net oran yada rakam bilen yazsin lutfen birde sunu konusalim hukmeti bu aksam deviriyoruz sloganları ne kadar demokratik ve alternatifiniz nedir

Tamam bu akşam hükümeti devirelim, peki yerine kimi getireceğiz. Mevcut liderler arasında maalesef bence de bir alternatif yok. (Yanlış anlama olmasın; Parti yok demiyorum, lider yok diyorum)

Tamam bu akşam hükümeti devirelim, peki yerine kimi getireceğiz. Mevcut liderler arasında maalesef bence de bir alternatif yok. (Yanlış anlama olmasın; Parti yok demiyorum, lider yok diyorum)

Abi bu konuda seninle aynı fikirdeyim daha önce bende dedim. Şu anda özellikle iki parti liderinin derhal partilerinden istifa etmesi gerek. Bu iki kişi yüzünden ülkenin başlına gelmeyen kalmadı...

İsim soracak olan arkadaşlara cevap

1. Kılıçtaroğlu
2. Bahçeli....

Bu iki isim partilerinden istifa ederek parti başlıklık koltuğunu bırakmaları gerek.... yeter yaw... ellerine yüzlerine bulaştırdılar resmen....

abı zaten akp nın bu kadar guclenmesının bu kadar seyler yapabılmesının zulumun dıktatorlugun tek nedenı onlar kı bahcelı cıkıp bagrınır bagrınır ama ılk o onaylar yasaları akp nın arka bahcesı gıbı.. kılıctaroglu desen elıne 2 3 evrak verdıler bı gaza geldı konusamıyor bıle anca vıd vıdı yapsın ee bunlardan partı yonetıcısımı olur hıc ya...

abı zaten akp nın bu kadar guclenmesının bu kadar seyler yapabılmesının zulumun dıktatorlugun tek nedenı onlar kı bahcelı cıkıp bagrınır bagrınır ama ılk o onaylar yasaları akp nın arka bahcesı gıbı.. kılıctaroglu desen elıne 2 3 evrak verdıler bı gaza geldı konusamıyor bıle anca vıd vıdı yapsın ee bunlardan partı yonetıcısımı olur hıc ya...

Referandumda adam oy kullanamadı ya.... gel de şimdi bu parti başkanına ülkeyi yönet de? diğeri ise bunca zaman belli bir kitlesi olan partinin genel başkanı olmasına karşın partisi baraj altında kaldı gitti sonra geri geldi... sormadan edemiyorum niye geldin?

Daha önce çok kez söyledim bu iki parti gene başkanının da ikisi ülkeyi yönetmeye hiç niyetleri yok zaten iki ülke yönetmeye niyeti olmayan iki lidere karşın şu anda ki durum...

Gerçekçi olmak gerek... ne zaman ki iki lider partilerini bırakır ise işte o zaman işin rengi değişir... özelikle MHP Meral Akşener partinin başında olmayı çok hak eden birisi umarım MHP CHP nin Sarıgül'e yaptığını harcamazlar.... harcarlar ise artık dönüşü olmayan bir yola girilmiş olur ve MHP daha baraj geçmeyi rüyasında görür...

Geri