Taksim Gezi parkı #direngeziparkı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yezocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
abı ıyıde benımde anlamadıgım ne bılıyomusun koca partı bunun farkında degılmı neden bu adamları gondermıyor onlarında nıyetı para bence ben hıc bı partıye guvenmıyorum kı ısteseler anında ındırrler yenısını getrrler başa onlarda boyle yolunu bulmuslar ıste sozde partı olmuslar akp de bunların sayesınde ıstedıgını yapabılıyo arada bunlara okkalı bı zam yapıyor tamam ıste

abı ıyıde benımde anlamadıgım ne bılıyomusun koca partı bunun farkında degılmı neden bu adamları gondermıyor onlarında nıyetı para bence ben hıc bı partıye guvenmıyorum kı ısteseler anında ındırrler yenısını getrrler başa onlarda boyle yolunu bulmuslar ıste sozde partı olmuslar akp de bunların sayesınde ıstedıgını yapabılıyo arada bunlara okkalı bı zam yapıyor tamam ıste

Bak sana bir örnek vereyim mi? Rahmetli Erbakan adamın yürümeye mecali kalmamış ama hadi sen büyüksün hadi sen şöylesin hadi sen böylesin diye adamı lider koltuğuna oturtmaya çalışan bir zihniyet var.... aynı zihniyet MHP ve CHP içinde var... ve bu kişilerin çalışması kimin işine yarar ;) hadi bil bakalım ;)

akp nın :) abı ben 26 yasındayım senelrdır mesut yılmaz erbakan suleyman demırel tansu cıler bulent ecevıt ı duydum adamlar resmen koltuga yapıstılar gıtmedıler beceremedıler partılerı bıtırdıler genede gıtmedıler ıste partılerı tamamen bıtı onlarda yedıklerı ıle emeklı hayatı yaşıyolar
abı koskoca chp lıderısın salak sacma konusuosun oyunu kullanamıyosun
koskoca mhp lıderısın konusmaktan harıcsın sesın cıkmıo dedıgını bılmıosun akp yı desteklıyosun
bence abı bunlar geberesıye kadar bırakmıcaklar ya yenı bı partı kurulcak yada bunları partı ıcerden devırcek bı sekılde yoksa akp gene gelır tek gelır bunlarıda sıler oyunları ıle

RTE in sorunu karşısında adam gibi muhalefet olmadığından kaynaklı,adamın çevresi satılmış,oda zaten milli görüş gömleğini çıkardı artık yolu olmayan kıblesi olmayan izzeti şerefi kafirde arayan oldu,burda kendi de bağzen konuştu muhalefet eksik dedi,çünkü hata yapsa onu uyaracak bir muhalefet olmadı doğruyu konuşalım,veya yeri gelince doğruda destek verecek...işte bunlar olmayınca siz ne kadar doğruda olsanız yanlışınızı göremezsiniz.hatalarınızı göremezsiniz.bakın milli görüş kardeşlerim diye o yana şimdi sarılıyor ama iş işden geçti sifon çekilmiş onlarda mı senle boğulsun? zamanında almadın nasihat şimdi çık işin içinden pisliğinden.
BU ülkenin en büyük sorunu muhalefetdir...ister başa CHP ister MHP gelsin kim gelirse gelsin mUhalefet uyarır yol gösteri bir yerde uzlaşırsın...Ama muhalefet olmayınca siz adam yerine koymaz yolunuzu kendiniz bulmaya çaılır burdada çoook yanılırsınız.şu an AKp verdiği tavizlerde abd ab sıkıştırmalarından boğuluyor çıkamza giriyor...bu gezi tepkisi bu sıkıştırmaların sonucu RTE nin aldığı ruh halidir,bu mititinglerde güven tazlemedir..bakın Başbakanın son iki veya 3 aydır ruh haline? tutarsız,konuşmaları o makama yakışmayan hal aldı...çünkü akilleri beşir atalay gibileri onu bitirdi.neyse konuyu çok açmak istemiyorum,Allah ülkemizi korusun gidişat hiç iyi değil,desteklemesen bir türlü desteklesen bir türlü...o vaadleri çok büyük ancak onu derim

abı ben sıze bısı dıyımmı bu rte nınde bı olayı yok sadece bız onu tw den yandas medyasından suslenıp puslendırlerek ızlıyoruz ıstedıklerı gıbı gosterıyolar bıze daha dogrusu yandaslarına yandaslarıda onu bısey sanıyolar bu sayede chp ve mhp nınkıler zaten bıtık medya onlarada eksı yonlerınden dahada vurunca adam oluyor kral baktıgında ama dedıgın gıbı rte nın tutumsuz davranızlarını yan yana koyunca aslında onlardan bı farkı olmadıgını ben cok ıyı goruyorum sadece goz boyama olay bu..

Bu ülkenin siyasilerini anlayan beri gelsin. Ben bu yaşıma kadar siyasileri çözemedim. Rüzgar nereden eserse o tarafa dönüyorlar, ilkeleri yok, doğruları yok. Alın size en son örnek Numan Kurtulmuş. Düne kadar arkasından attığı bir partide koltuğu garantileyince hoooop oraya yatay geçiş yaptı. Veya 15 sene evvel İstanbul'a 3 ncü köprüyü yapmak cinayet gibi birşeydir diyen bir lider şimdi kalktı 3 ncü köprünün temelini kendisi attı. Daha dün B.Arınç yeni evlilere espirili bir dille çapulcu diyen K.Kılıçtaroğlu'nu eleştirdi, iyi de vatandaşına çapulcu diye ilk hakareti yapan senin kendi liderin değilmidir? O zaman senin arkasından gittiğin lider nerenin muhtarıdır? T.Özal'ı "amma çok TV'lere çıkıyor" diye "icraatın içinden" proğramlarını eleştiren zat şimdi neredeyse her kanalda, günün her saati boy göstermekten geri kalmıyor. Yani sözün kısası, bizde siyasi liderler de, onlara oy veren sevenleri de muhalefette ayrı, iktidarda ayrı görüş bildirirler.

bakın faizci lobisi diyor...kendi değilmi ülkeyi faizci lobisine teslim eden? bu kadar yalanla milleti kandırıyor? bu gezi bitsin bakın asıl gündem ortaya çıkacaktır.Gezi onun oyunu artık uyansın millet,şimdi meclisde yeni anayasa tartışılıyor ki zaten muhalefet buna asla yaklaşmaz,kendi girdiği batakdan nasıl çıkarım telaşına girdi..büyük ihtimal o dediği bizim B planımız var olmadı C planı dediği bu güven tazeleme ile yaptığı mittingler arkasından referantum paketi ile çamuru pardon topu millete atacak, ve o avamda bilmeden oylayacak...işte o zaman görün hanyayı konyayı,bölünmeyi...
fazici lobi dediği kendisinin kafire sattığı bankalar,yetmedi ülkeyi sokuğu 500 milyarlık borç batağı,sırf 11 senede ödediği faiz tam tamına 500 milyar tl,bu ay hazine borçlanması 43 milyar

abı faız lobısı dedıgı getrdıgı yabancıların borsadakı olayı adamlar parayı cektımı her yedıgı halt su yuzune cıkcacak bılıyor..
aynen savas abı dedıgın gıbı bakıyolar nerde para var nerde koltuk var hopp ordalar hıc bı ıdeallerı mıllıyetcılıklerı sagcılık veya solculukları yok bunları tek dert koltuk adamlarda şunların dokunulmazlıklarını bı kaldırcaksın kı bak bakalım hangısı kalıyo dısarda ya...
bunlar su anda planlar yapıyolar bıraz once ızledım bu bılmem ne mıtınglerı var ya bunun devamlı yapıyor konyada kımse gıtmemıs bombosss mıtıng arabayla tasıdıkları var onlarda azıcık zaten ... yenı bı anayasa yok yenı bı cart curt battı hala cırpınıyor yanı ama ahh ahhh ne dıyım kı abı ne dıyım.. secımde sandık baslarında herkez gonullu olmalı bence secım tarzı degıstırılmelı

iyide borsadan vergi alıyormusun? koy vergiyi
sırf borsa değil bak ülkende kafire sattığın banka ülkede vergi rekortmenin ilk onuna giriyor...bunlar vergi harıcı net ülkenden 20 milyar doları hani diyor ya milletimin alın terini yedirtmem işte 20 milyar doları ülkelerine götürüyor bilmem anlatabildimmi yetmedi ülken 56 milyar yurt dışınına senede faiz ödüyor..iş sırf borsa ile değilki?

Çoğu bu halk tarafından defalarca seçilmiş, 550 kişi 76.000.000 kişiyi parmaklarında oynatabiliyorsa siyasilerin ne kabahati var ki?

Ara partiler bir moda gibi gelip geçicidir. Bakın yılların CHP'si, Köylü partisi varken DP diye bir parti fırtınası esti, daha sonra CHP ve AP varken ANAP diye bir parti fırtınası esti, şimdi de AKP fırtınası var. Ben vizyonu bittiğinde AKP'nin de yok olacağına inanıyorum.

Geri