Tampon Eki Astra H için aranıyor..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HSG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sadece arka ek olunca da araba bütün görünmüyo. Neyse bakalım ben de önce şu yay işini halledeyim de diğer uygulamalrı ona göre yapıcam. Zaten malum kriz var :), hepsini aynı anda yaptıracak durumumuz koy maalesef , yavaş yavaş artık

bütün görünmeyebilir ama sırıtmıyor merak etmeyin.. spoiler ı buldum.. güzel ekler bulmadıgım sürece almıycam zaten..

satılık değil mii siyah opc ekli astra

5cmlik yay çok tuzlu gelir sanırım amartisörler fln da değişicek 1.500 tl fln olur rakam gene o paraya 3.5cmlik yay ve bodykit veya 18lik jant alınabilir.bende konfordan ve azda olsa görsellikten yanayım.ilk önce 3.5luk bi yay bulup takayım sonra tampon eklerini alıcam servisten tek tek ensonda 18lik oz veya könig jant düşünüyorum onlarında 5x110luğunu bulmak baya zorlucak sanırım beni önümüzdeki kışta chip ve egzosa sırar gelicek işallah.

cok temiz bi ek tyaaa

tolga abi hiç bakma o ek makyajlıya olmaz %100 :D:)

Burak walla aynen ben de senin yolu izlicem

1- yay
2- ekler
3- jant

eibach USA den cvp gelmiş, Astra için yayları varmış ev dizel benzinli ayrımı da varmış. Ancak aracımın HB mi sedan mı olduğunu belirtmediğim için uygun yayı öneremiyoruz demişler. Yani adamlardaki hizmete bakın, geçin benzinli dizel ayrımını karosr ayrımına bile bakıyorlar. 2. Bir mail attım bakalım cvb ı gelince paylaşırım

Çok iyi olmuş Hizmet gerçekten mükemmel :) bi kod gönderseler de bizde ona göre araştırsak.

Bu arada ben yolu tersine çevirdim :)
1-jant
2-ek
3-yay olarak :) Çünkü bence arabayı gösteren jant.

bütün görünmeyebilir ama sırıtmıyor merak etmeyin.. spoiler ı buldum.. güzel ekler bulmadıgım sürece almıycam zaten..

Bence de sırıtmıyor. Hüseyin arka ekin fiyatını bulduysan veya bulursan bana da pm atabilir misin?

kendi jantlarımıda sevdiğim için en sona onları bıraktım hatta 18lik olsa gider ondan takarım yine jantlatımı ama yok ekler içinde şuan maddi durumum yok bu yüzden en rahat yay alabilirim sonuçta biyerden başlamak lazım mayıs haziran gibide ekleri alıcam ama ben fibere bir türlü ısınamadım gerçi siyah araçtaki opc ekler sorunsuz duruyo ama yakındna görmek lazım tabi bu yüzden ya servisten alıcam yada biri plastik yapana kadar sabredicem.

walla ben Ankara'da karlıkçı halil in 1 e 1 opc line ekleri fiberden yaptığını biliyorum. Hatta benim aracın aynı rengi olan başka bir araçta takılı da gördüm. Ama sanki plastik malzeme daha güzel duruyor gibi geldi. Zaten yaydan sonra ekleri sürtme durumu olursa fiberle hiç uğraşılmaz kırılıp durur. Baktım yayla araba çok alçaldı paraya kıyıp plastik alıcam hiç olmadı eke bulaşmayıp jant la koyarım son noktayı

Geri