Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
3 nummara benım bildiğim baya bir koyu oluyor.Ama hakan bey sizin ki o kadar da koyu gibi durmuyor.Hatta 2 aracında tam kıvamında cam filmleri.Cep telefonum la çektim fotorafları bu kadar olabildi.Ama sanruf varsa muhakkak tavan filmi yapmalarını tavsiye ediyorum.Tavan filmi süper tamamalıyor hatta parlak olanını kullanırlarsa komple cam tavan izlenimi veriyor.Kaza bela vermesin Allah çok güzeller.
Evet sn djfree bu fotoğraflar için tekrardan teşekkürler
Aklımda soru işaretleri vardı, ama örnekleri görünce en kısa sürede ben de tavan filmi
yaptıracağım inş.
süper gitmiş cam filmi ama benim yolda gördüğüm Hakan hocamın ki gibi biraz daha koyu bişeydi birde adam cilalatmış galiba aracı cayır cayır yakıyordu. ( tavan filmini saymazsak)
ben arabamı aldıktan 2 gün sonra boya koruma yaptırdım. o günden sonra da bidaha hiç öyle parlak temiz göremedim (arabayı alalı yaklaşık 25 gün oldu). arabaya bakacak temizleyecek fırsat bulamıyoruz. kıskanıyorum valla sizin arabaları böle gördükçe bravoo
duyduğum kadarıyla tavan filmi aracın belli bir yüzdesinde renk değişiklii olduğu zaman ruhsata işletilmeliymiş.çift renk oarak.çok saçmaaa.biisi olan varmıı