tavana film gibi bisey

allah korusun taklaya gelirseniz komple cam tavanla..:( bide benim bu kaplama işinde anlamadıgım bişey var biri 50 60 diyo biri 200 diyo ne fark var acaba arabanın üstünde yapış yapış lekemı bırakıyo bu ucuz olanlar..

bu işte malzeme aynı kazançlar farklı oluyor genelde.opelim net için bir projem var aslında.cumartesi günleri opelim bakım ve modifiye buluşmaları.orada tüm bu kaplama vs gibi işlemleri kendimiz yapıcaz direk

bu işte malzeme aynı kazançlar farklı oluyor genelde.opelim net için bir projem var aslında.cumartesi günleri opelim bakım ve modifiye buluşmaları.orada tüm bu kaplama vs gibi işlemleri kendimiz yapıcaz direk
vayy supermiş ama bunun için mekan lazım :) keşke istanbuldada boyle bı ımkan olsa. self servis garage.

vayy supermiş ama bunun için mekan lazım :) keşke istanbuldada boyle bı ımkan olsa. self servis garage.

artık onuda büyüklerimiz vericek :) gerçekten böyle bir toplantı serisi oluşturmak istiyorum.burda biz resim çekip koyuyoruz ama insanların çoğu cesaret edemiyor.göstererek uygulayarak sohbet ederek çok daha güzel olacağına eminim

ya herşey bi yana şimdi ben bazı araçlarde göruyorum tvan boya gibi yada cam gibi pırıl pırıl ama bazılarıda var ne parlak ne mat işte bu sebepten çekiniyorum. olcaksa gerçekten cam filmi gibi biey olmalı

once tavana parlak renk folyo çektirin, sonra ustune tekrar cızılmez cam filmi çektirin. mis gibi parlar, çizilmeye karşıda dirençli olur

1007206.jpg
1007212.jpg
1007220.jpg

eniştemin corsası umarım fikir edinmenizde yardımcı olurum.

Geri