tavana film gibi bisey

volkancım kaliteli güzel olan her şey pahalıdır :) ben niye seneye attım sanıyorsun elim ancak bu iş için seneye rahat ederancak o zaman yaptırabilirim

yapabiliceklerini bilsem megane 2 lerin komple cam tavanlı olanları var onlardan yaptırırdım süper olurdu vectrayada acayip yakışırdı.

volkancım kaliteli güzel olan her şey pahalıdır :) ben niye seneye attım sanıyorsun elim ancak bu iş için seneye rahat ederancak o zaman yaptırabilirim

yapabiliceklerini bilsem megane 2 lerin komple cam tavanlı olanları var onlardan yaptırırdım süper olurdu vectrayada acayip yakışırdı.
ben onu araştırdım bizimkilere pek uygun değil gönül isterki komple cam tavan olsun ama imkansız paraylada olmuyor:sorry:

Son düzenleme:
ben maslak sanayiye yakınım işlerimde genelde burda yaptırırım burda imkansız zaman alır sadece :) :) burda neler neler yapdıklarını bir görsen :)

1500 tl maslakda fiyat almışdım birebir orjinal gibi otomatik
saç tavan cam araya giriyor iki fonksiyonlu ister 2 kademe kalkıyor yukarı istersen komple saçın arasına giriyor cam.. bunun dışında su geçirmezlik garantileri var ve 2 yıl da garantileri var en ufak bir sorunda..

Elim rahat etsin kesinlikle kafamda olan bir şey birde komple cam tavan olsa o mükemmel olur işde mükemmel ötesi olur :D :D ozaman arabayı satmayı falan aklımdan bile geçirmem :D :D

1500 tl maslakda fiyat almışdım birebir orjinal gibi otomatik
saç tavan cam araya giriyor iki fonksiyonlu ister 2 kademe kalkıyor yukarı istersen komple saçın arasına giriyor cam.. bunun dışında su geçirmezlik garantileri var ve 2 yıl da garantileri var en ufak bir sorunda..

Elim rahat etsin kesinlikle kafamda olan bir şey birde komple cam tavan olsa o mükemmel olur işde mükemmel ötesi olur :D :D ozaman arabayı satmayı falan aklımdan bile geçirmem :D :D
ya avcılarda var bıtane gumus reklı honca cıvık adam yapmiş kople sıyah cam tavan ınsan bakınca ozenıyo yaaa :rolleyes:

allah korusun taklaya gelirseniz komple cam tavanla..:( bide benim bu kaplama işinde anlamadıgım bişey var biri 50 60 diyo biri 200 diyo ne fark var acaba arabanın üstünde yapış yapış lekemı bırakıyo bu ucuz olanlar..

volkan bencede sadece tavanı kaplat. ayrıca o alttakı eklerı boyatırsan cok guzel olacak eminim.

Geri